I alla fotbehandlingar görs det som krävs för att fötterna skall kännas fina och behagliga efteråt. Skillnaden mellan en fotvård och en pedikyr beror på hur mycket som dina fötter kräver. Behöver endast hälar filas och naglar finjusteras är det en pedikyr du behöver. Har du kraftiga förhårdnader, sprickor, nageltrång, liktornar, vårtor etc. är det en fotvård dina fötter vill och kräver.

SPA – Pedikyr
bad för att mjuka upp fötterna, peeling och  filning av huden, nagelvård, aromamassage samt paraffininpackning. För ”fina fötter”.

Fotvård

En Klassisk fotbehandling som koncentreras på problemområdet; hud / naglar samt en avslappnande fot- och benmassage.

SPA-Fotvård

En hel fotbehandling med Fotbad, uppfräschande peeling, behandlingen koncentraras på problemområdet; hud samt naglar, en avslappnad fot-och benmassage, samt paraffininpackning. 75 min Speciellt anpassad för torra, nariga fötter.

AHA-Fotvård 

En behandling Speciellt anpassad för ”besvärliga fötter”, så som mycket torr hud med sprickor och förhårdnader. Uppmjukande Fotbad, AHA-peeling som tar bort  alla döda hudceller. En komplett fotbehandling koncentrarat på problemområdet; hud & naglar samt en avslappnande fot-och benmassage. 90 min

Vårtbehandling

Utförs med skrapning, filning och användning av rökelser. oftast krävs 5-8 behandlingar

Gellack

Är ett starkt och hållbart lack som härdas i uv-ljus. Torkar därför på en gång och du kan sätta på dig skorna direkt. Sitter ca 3 veckor. 

Gelé

Ett system för nageldesign/skulptering på tånaglarna vid t.e.x reparation av skadade naglar samt för en permanent fransk pedikyr. Håller ca 4-5 veckor.

Vi utför även reparation/ skulptering av enstaka naglar vid skador.

Salongen sammarbetar med Roger, som gjuter sulor på plats.