Svårt att veta vilken behandling just du och din hud behöver?

I dag finns en uppsjö av olika behandlingar och profukter på marknaden. Här beskrivs kortfattat vad salongen kan erbjuda!

Känns det som att huden tappat sin lyster och känns livlös?

-Då är AHA-peeling ett bra allternativ. AHA tar bort de torra och döda hudcellerna på ytan, gör rent i porerna samt påskyndar nybildning av friska hudceller. Bra hemmaprodukter med Exuviance eller MeAnima (beroende på hudtyp) och Dagliga rutiner. Infuzion bygger upp volymen och fukten på djupet.

Är huden slapp, tappat sin elasticitet och är hängig?

– Då hjälper en Ansiktsbehandling med aktiva ingredienser samt massage. Lift6– bindvävsmassage med vacumsug som stimmulerar fibroblasterna. Plasma-behandling är en mycket effektiv metod som ger ett beständigt resultat på lös hud. För att tighta till och lyfta huden. Cellox för att med hjälp av ett ljus (vidarutveckling av IPL & LASER) stimmulerar hudcellerna på djupet. Även att jobba i förebyggande syfte är viktigt.

Har huden fått linjeringar/rynkor som känns missprydande?

– Då är Plasma-behandling alt. Fillers och/eller Botox effektivast. MicroNeedling.

Är huden ojämn, har gamla ärr från tex akne?

– Hjälper MicroNeedling, en behandling som triggar igång fibtoblasterna, hudens elasticitet och läkförmåga. samt även Plasma för att reducera framförallt större ärr.

Är huden tunn?

– Infuzion bygger upp volym/fukt.

Är huden torr?

– En Ansiktsbehandling tar hand om det med AHA och återfuktande ptodukter.  Infuzion för att fylla på hudens volym på djupet. Rätt hemmaprodukt och rutiner.

Är huden kännslig?

– Ansiktsbehandling med lugnande återfuktande produkter för att bygga upp skyddet. Polarisolljusbehandling (utan UV) som lagar och läker på cellnivå.

Är huden blandad/fet?

– AHA alt. Kemisk peeling för att balansera fettproduktionen och fuktbalansen. Rätt produkter hemma. Ansiktsbehandling alt. Aknebehandling vid behov.

Finner du inte att just ditt hudtillstånd finns beskrivet kan en kombo-behandling vara det som ytterligare effektiviserar resultatet för just din huds behov. Ex. Ansiktsbehandling-LYXMultiFuzion, Celloxfuzion

Läs mer på respektive behandling.

Du är välkommen att komma in på en gratis konsultation för att få mer skräddarsydd hudvårdsrutin och vilka behandlingar vi kan erbjuda din hud!