Trådlyft Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland behandling av icke-kirurgisk hudföryngring. Det är en säker metod som ger effektiva och utmärkta estetiska resultat och patienten kan omedelbart återgå till vardagliga aktiviteter efter behandling. Med trådlyft kan behandlingen skräddarsys efter individens önskemål, förväntningar och förutsättningar

Hur går behandlingen till?

Med hjälp av nålar förs trådar in under huden. Behandlingen genomförs i lokalbedövning. De unika PDO-trådarna stimulerar till en ökad produktion av kollagen och elastin och bidrar dessutom till en ökad blodtillförsel. Detta bidrar till ett naturligt lyft och en uppstramande effekt av huden. Behandlingen passar dig som vill uppnå en uppstramande effekt av huden utan kirurgi och konvalescens.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Inom de kommande månaderna sker en successiv uppstramning av huden detta på grund av att trådarna bidrar till stimulering av kroppens egna kollagen- och elastinproduktion. Maximal effekt uppnås efter ca 3 månader och effekten kvarstår i upp emot 2 år.

Du kan lyfta Full face (kinder och käkar), enstaka trådar för mindre lyft av slapp hud ex. vid hamsterpåsar eller enbart kinder, ögonbryn, under haka och under ögonen.