Att läsa om  Zinzino

Idag har vi ett stort intresse för vår hälsa och välmående, men ändå ökar våra hälsoproblem, varför? Vetenskapen pekar på att en av orsakerna är den dramatiska förändringen i balansen mellan de essentiella fettsyrorna omega-6 och omega-3 i vår dagliga kost. Vi får i oss alldeles för mycket omega-6. Vårt DNA är utformat för en proportion 1:1 mellan omega-6 och omega-3. Fram till 1960-talet var odlingsmetoderna annorlunda och maten tillagades lokalt eller i hemmet. Vår balans var 4:1 naturligt. Under de senaste 60 åren har livsmedelsindustrin skapat en obalanserad kost som resulterat i en osund balans på i genomsnitt 15:1 i Europa och häpnadsväckande 25:1 och mer i USA! Genom att livsmedelsbranschen tillsätter den betydligt billigare och mer hållbara omega-6, vegetabiliska oljor (ej oliv) till väldigt många produkter på hyllan (för att inte härskna/mögla) så som i halv-/helfabrikat,  i bröd, även i djurens kost (pellets) etc.  Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar en balans 2:1 till 5:1 och med Zinzino produkter kan du uppnå vad vetenskapen rekommenderar: En balans 3:1 mellan omega-6 och omega-3 inom 120 dagar (cellernas tid att förnya sig). Det som händer i kroppen är att cellerna byggs upp av det essentiella fett som det finns mest av. Cellskalet gjort av omega-3 är mjukt och följsamt, cellen tar upp näring och kan ge ifrån sig slagg och gifter. Cellskal gjorda av omega-6 blir hårda och dålig eller ingen in- och utförsel förekommer. För hög halt omega-6 startar tysta inflammationer i kroppen, omega-3 hämmar och lagar. 

För ytterligare mer info 

För beställning och registrering

❤️❤️❤️

Balansoljan hjälper dig säkra upp de livsviktiga fettsyror i kroppen inom 120 dagar!

Då Ingår ett startkit med 2 st 300ml balansoljor + 2st 100ml (reseförpackning) balansoljor + 2 före- & eftertest för ditt unika resultat (blodtest) 1395kr, därefter skickas per post varannan månad (under 6 mån)  2st 300ml balansoljor 269:-/månad. Frakt tillkommer. Kan sägas upp efter 6 månader.

Detta är ’mat på flaska’, inga tillsatser.  Ca 1 msk/dag motsvarar ca 2-3kg fet vildfångad kallvattenfisk/vecka!

Endast 5% lyckas äta sig till rätt balans av våra livsviktiga fettsyror. Pengarna tillbaka garanti om man är en av dessa 5%!

Hur? Ring/maila oss så registrerar vi dig som kund. Behöver namn, adress, e-post och telefonnummer. Rekommenderat att betala med kort (BankID) Du kan även själv gå in på zinzinos hemsida här! Leverans inom 3-5 dagar från betalning