1. Boka en konsultation

När du kommer till oss för första gången får du träffa Anette och Maria för att kunna ställa frågor, berätta om dina önskemål och förväntningar.  Det är viktigt att du känner dig trygg och har förtroende för oss.

Vid konsultationen får du också se bilder på resultat av injektionsbehandlingar.

Om du bestämmer dig för en behandling planerar vi den gemensamt och lägger samtidigt upp en plan för hur och i vilken ordning dina ålderstecken ska behandlas och hur det följs upp på bästa sätt för att resultatet ska bibehållas.

2. Injektionsbehandling

En botox injektion är en tämligen smärtfri behandlling som går snabbt.  Med en tunn nål injiceras små mängder Botox i de områden som ska behandlas. När vi kompletterar med filler kan det på vissa områden i ansiktet upplevas smärtsamt och därför erbjuder vi en kylspray eller en bedövningskräm.

3. Efter behandlingen.

Injektionsbehandling i allmänhet ger mycket lite biverkningar och de vanligaste är ömhet,  blåmärken och svullnad efter nålen. Men detta är ovanligt och besvären går bort inom ett par dagar. Det vanligaste är att ingenting syns efter behandlingen.

Det tar 3-14 dagar innan du ser hela resultatet av Botox injektionen.  Effekten sitter kvar i 3-6 månader. Sedan är det dags att upprepa behandlingen.Vissa patienter upplever att effekten blir mer långvarig efter upprepade Botox behandlingar. Men det är mycket viktigt att komma ihåg att vi alla är unika och upplever behandlingarna och dess effekter olika.

4. Touch Up

Justering i det givna området kan ingå i Botoxbehandlingen. Detta bedöms av läkaren.