Solskydd EVY

EVY Sunscreen Mousse är ett medicinskt klassat solskydd baserat på patenterat hudvårdsteknologi och tillverkad i Sverige sedan 1999. EVY Sunscreen Mousse är baserad på patenterad hudvårdsteknologi som är medicintekniskt klassad och finns förutom solskydd även för flera andra hudvårdsändamål. Tillverkad i Sverige sedan 1999.


Upp till 6 timmars skydd

Den patenterade formulan ger överlägset skydd i solen och har flera unika egenskaper. EVY bildar en skyddsbarriär som efterliknar och förstärker hudens naturliga försvar och fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som många ordinarie krämer. Därför gnids den inte av vid bad, svett och handdukstorkning och ger ett mycket långvarigt skydd mot UVA och UVB strålar. EVY skyddar även mot värme, vind och vattenpåfrestningar i form av klor och saltvatten samt flera andra hudirriterande ämnen.


Rekommenderat av hudläkare/vitiligoförbundet

EVY utvecklar produkter särskilt för känslig hud och överkänslig hud, men är lämplig för alla hudtyper och rekommenderas av många hudläkare även till personer med soleksem och solallergi samt albinism. Vitiligoförbundet har utsett EVY till det säkraste solskyddet på marknaden för deras medlemmar. EVY passar även ofta personer med känslig hy som inte tål vanliga solskyddsprodukter då alla produkter är hypoallergena och mycket milda. Alla EVY produkter är säkra att använda för små barn även om vi inte rekommenderar lägre än SPF30 till barn under 16 år.


För ansikte, kropp och hårtopparna

EVY är lämplig både för ansikte och kropp. Den absorberas och torkar snabbt och underlättar att du tar tillräckligt av solskyddet och att du därmed faktiskt uppnår det skydd som anges på flaskan. Den är glans- och kladdfri samt täpper ej till porerna. Lämnar ingen vit hinna och är doftfri. Går att använda runt ögon och på läppar. EVY kan även användas i hårbotten för tunnhåriga och för att skydda hårtopparna. Formulan är långvarigt fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande. Vissa av produkterna är dessutom berikade med vitaminer, silkesextrakt och kollagen för att motverka solens skadliga effekt på huden.


Dryg och lättapplicerad

EVY moussen är ca dubbelt så drygt i jämförelse med kräm. Den absorberas snabbt av huden och du använder därför lättare rätt mängd av solskydd i jämförelse med en kräm. Aerosolförpackningen öppnas aldrig och förblir därför bakteriefri och fräsch tills flaskan är slut.


Solskyddet finns ifrån SPF10 till SPF50 dessutom finns det en specialicerd formula för ansiktet samt två stycken som används efter man vistats i solen. EVY SPF30-50 är anpassad för ansikte och kropp. Eftersom den är extra vattenfast är den utmärkt under en solsemester, eller om man svettas mycket. Daily Face är också vattenfast men inte lika vattenfast som SPF 30-50. Daily UV Face Mousse innehåller flera aktiva ingredienser och kan användas som ett dagligt skydd mot solskador och yttre föroreningar. Produkten är berikad med aktiva ingredienser, hyaluronsyra, C- och E-vitamin samt Nymphaea Alba Extract och Sodium Palmitoyl Proline för utjämnade av pigmenteringar.

Daily Repair mousse är framtagen för känslig hud, lämnar ingen kladdig hinna och täpper inte till porerna. Moussen är intensivt mjukgörande, fuktgivande och förstärker hudens naturliga barriär.  Den unika hudvårdsteknologin skyddar huden 4-6 timmar trots tvätt. Daily Repair återfuktar på djupet och huden kan tillgodose sig all näring och vitaminer från formulan. Vid torr hud applicera Daily Repair regelbundet i minst 1-2 veckor. Produkten kan även användas i förebyggande syfte. Vid eksem använd morgon och kväll i minst 1 månad för bästa resultat. Daily repair kan även användas på små barn som en mjukgörande produkt på torr hy eller på blöjområdet och böjveckseksem.


Kan jag använda EVY tillsammans med annan hudvård? Vilken ordning blir bäst?

Alla EVYs produkter går att kombinera med andra produkter. Daily UV Face mousse är ett perfekt val ovanpå ett fuktserum. Sedan kan man använda en CC-kräm eller makeup ovanpå. EVY skyddar huden från ingredienser i sminket som kan vara irriterande. Daily UV Face mousse fungerar liknande en primer som får sminket att sitta bättre och kan även appliceras runt ögonen.

För att få mer information KLICKA HÄR


Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90