jane iredale

jane iredale använder vi på salongen. Det är ett företag som grundades 1994 av just Jane Iredale, sminkmärkets namn. Hennes makeup-serie jane iredale – the Skin Care Makeup, var den första som försåg den professionella hudvårdsbranschen med mineralmakeup med hudvårdande egenskaper. 

Jane har alltid strävat efter att ta fram produkter som är enkla att använda och som ger ett vackert, naturligt resultat. Det är därför som våra mineralbaser är foundation, hudvård, concealer och solskydd – allt i ett. Målet har varit att skapa produkter som ser bra ut, som känns bra och som är bra för huden.

De är inte testat på djur. Ett sminkmärke som är bra för huden, som låter den andas. Dessa produkter skulle man kunna äta utan att något skulle kunna hända. Att ”doppa” eller göra ”swatches” med fingrarna är inte heller någon fara då de är såpass hållbara och ofarliga ämnen i, man kan alltså peta hur mycket som helst utan att bakterier ska bildas. 


 

Vi är inte bara återförsäljare för märket utan vi använder även märket i våra tjänster. Efter eller under en behandling. Vi strävar efter den perfekta, återfuktande finishen.

För att boka in en make-up hos oss gå in på BOKADIREKT


 

För mer information om jane iredale

KLICKA HÄR


 

Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90