Lash- & Brow Lift

Lash- & Brow Lift med keratin är en behandling som gör att dina fransar böjs upp i en fin form, brynen likaså. I behandlingen ingår färgning utav stråna för att få mer effekt. Böjningen håller ca 6-8 veckor, allt beroende på konditionen på själva stråt. Innan behandling bör man ej ha mascara eller ögonkräm, Inga linser och om du gjort spraytan bör du ha duschat en gång innan behandling. Efter behandling råder det att vara försiktig de närmsta 24-48 timmarna, undvika all typ av fukt (vatten/ånga/värme/svett/produkter), ej gnugga ögonen, undvika att sova med ansiktet på kudden första dygnet, ej använda vattenfast mascara och undvika träning.

Vi rekommenderar även att göra Keratinbehandling i samband med Lash- & Brow Lift. En efterbehandling utav Lash Lift och Brow Lift, med en lotion för fransar och bryn. En vätska som vi på salongen lägger på i samband med behandlingen. Vätskan transporterar proteiner ner i strået och gör fransar och bryn starkare, hälsosammare och får ökad glans och elasticitet. 

Fördelarna med Lash- & Brow Lift med keratinbehandling:

 Formar dina bryn i en snygg, fyllig och hållbar form

 hållbart upp till 4-8v

 Fylligare och välformade bryn

 stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler

 Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör stråt 2-3% längre.


 

För maximalt resultat rekommenderar vi på salongen att använda Magic Lash eller Keralash mellan böjningarna för att underhålla och vårda fransarna samt brynen. För att läsa mer om produkterna KLICKA HÄR