MultiFuzion & DeLux

En MultiFuzion behandling är en kombibehandling där man först utför en microneedling-behandling som ger flera tusen nålstick per minut.
Efteråt utförs Infuzionbehandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Polarisol – en ljusbehandling med hela ljusspektrat (ej uv-ljus) som lagar och läker cellerna snabbare och stärker upp kroppens immunförsvar.

MutliFuzion är en perfekt behandling för slapp och åldrad hud. Eliminerar pigmentfläckar, förminskar porer och ger en jämn hudstruktur med lyster. Ger en ökad kollagenstimulering och hudföryngring.

Nu finns även MultiFuzion DeLux. Denna behandling har vi tagit till ytterligare en nivå. Förutom MicroNeedling,  Infiuzion och Polarisol görs en AHA-behandling – en syrepeeling som avlägsnar de döda hudcellerna från ytan och gör rent i porerna. Detta gör att det blir ännu mer effektivt att slussa in hyaluronsyran.  Du erhåller även ett produktkit från Exuviance med det din hud behöver och som räcker i tre veckor.