Hudvård

Ansiktsbehandling LYX 120 min

Den ultimata ansiktsbehandlingen för en total avslappning och ett fantastiskt strålande resultat. Behandlingen utförs med världsledande och patenterade hudvårdsprodukter från Exuviance. Rengöring, hudanalys, booster (för ett effektivare resultat med AHA), AHA-peling, porrengöring, brynformning, uppstramande och dränerande Lift6-behandling, massage i ansikte, decoltage och nacke, färgning av fransar och bryn inkl ögonpads, uppstramande, cellåterskapande och återfuktande Guldmask, samt cellåterskapande serum, ögonkräm och återfuktande, skyddande dagkräm. Inkl. konsultation. Mycket avslappnande. För alla hudtyper, framförallt “age reverse”.


Ansiktsbehandling Klassisk 90 min

En rengörande och avslappnande behandling, med världsledande hudvårdsprodukter från Exuviance. Rengöring, hudanalys, AHA-peling, porrengöring, brynformning, massage i ansikte, decoltage och nacke, Polarisol-ljusbehandling, djuprengörande och återfuktande mask, samt cellåterskapande serum, ögonkräm och återfuktande, skyddande dagkräm. Inkl. konsultation. Mycket avslappnande. För alla hudtyper.


Ansiktsbehandling rengörande 60 min

Porrengöring för blandad och fet hud, med rengöring, AHA-peeling, portömning, Polarisol-ljusbehandling, mask och dagkräm.


Ansiktsbehandling avslappnande 60 min

En avslappnande behandling bestående av rengöring, AHA-peeling, massage i ansikte, decoltage och nacke. Återfuktande mask, samt avslutande serum, ögonkräm och ansiktskräm. Inkl. konsultation.


Soothing-Massage 60 min

En avslappnande Massage för att komma ner i varv. I massagen arbetar vi med MeAnimas ekologiska aromaoljor. Syftet är att stimulera många av våra sinnen, att få en bra balans i kropp och själ. Vi jobbar på att lösa upp blockeringar orsakade av stress, detta genom beröring och med fantastiska aromaoljor. Massagen utförs på skalp, ansikte, nacke, axlar, armar och händer.


Porttömning/Ryggbehandling 45 min

Porrengöring för rygg alt bröst, med rengöring, AHA-peeling, portömning, mask och avslutande fuktkräm.  Inkl. konsultation. Fraqmförallt framtagen för behandling av oren hud med pormaskar och acne på rygg eller bröst.


Vad är Acne?

Acne är ett samlingsnamn för igentäppta porer (pormaskar), finnar och även djupare cystor eller knutor som uppträder i ansiktet, på halsen, bröstet, ryggen, axlarna och till och med på överarmarna. Acne drabbar framför allt tonåringar, men sjukdomen är inte begränsad till en viss åldersgrupp. Även upp i åldrarna kan man drabbas av Acne. Även om Acne inte är livshotande kan tillståndet vara både känslomässigt hemskt och vanställande , då det vid svår Acne kan leda till svår och permanent ärrbildning.

Myter om Acne

Acne orsakas av dålig hygien. – Om du gått på den här myten och tvättar huden både hårt och ofta, kan du faktiskt förvärra din Acne. Acne orsakas inte av smuts eller en oljig hy. Energiskt tvättande och skrubbande kommer att irritera huden och förvärra Acnen. Den bästa för din huds hygien och Acnen är att varsamt tvätta ansiktet två gånger om dagen med en mild rengöring och därefter använda en fuktgivande fluid för balans.

Acne orsakas av dåligt diet. Omfattande vetenskapliga studier har inte kunnat påvisa något samband mellan diet och Acne. Med andra ord är det varken choklad, pommes frites eller pizza som orsakar Acne. Men de finns de som insisterar på att maten påverkar deras Acne. Om du är en av dem – undvik då dessa livsmedel – att äta balanserat är alltid klokt. Men det är vetenskapligt bevisat att om Acne behandlas korrekt behöver man inte oroa sig för att maten förvärrar tillståndet. Drick mycket vatten 1-1,5L/dag hjälper till att “sköjla /rensa huden”.

Acne är en kosmetisk sjukdom. Ja, Acne påverkar en persons utseende men är inte ett allvarligt hot mot dennes fysiska hälsa. Men – Acne kan resultera i permanent ärrbildning och dessa ärr, liksom själva Acneutbrotten, kan påverka människors självkänsla så till den grad att det påverkar deras liv.

Du måste låta Acne ha sin gång. Sanningen är att Acne kan försvinna. Med de behandlingar och produkter som finns tillgängliga idag, finns det ingen anledning att uthärda vare sig Acne eller Acneärr.


AHA-behandling 30 min

En peelande och uppfräshande behandling för en behövande, trött och fuktfattig hud, med rengöring, booster, AHA-peeling, mask, serum, ögonkräm och dagkräm. För alla hudtyper, rekomenderas innan sommaren och en solsemester.

AHA-kur 10ggr

En individuellt anpassad intensivkur för att behandla och minimera problemhud så som acne, psoreasis, stresshud, rossacea, överpigmentering och linjeringar/rynkor. 1:a ggn en rengörande ansiktsbehandling på 60min 2:a-10:e 30-45 min AHA-behandlingar. Inkl Exuviance start kit (värde 265kr).


Guldmask 15 min.

Exuviance “askungemask”, en cellåterskapaned, återfuktande och uppstramande mask. Ett tillval till ansiktsbehandlingen för att göra effekten mer “age reverse” eller som enstaka behandlingar. Då det även ingår rengöring och avslutande serum, ögon-och ansiktskräm.


Rekommenderat är att dagligen använda basprodukterna såsom rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattkräm. Därutöver används speciellt utvalda och riktade produkter för eventuella problem i huden.

I branschen händer mycket! Vi jobbar med några av marknadens ledande maskiner och metoder för att kunna förbättra hudens resultat ännu bättre.