Aptos Trådlyft

Trådlyft är en icke-kirurgisk behandling som lyfter olika delar av ansiktet och kroppen med hjälp av specialdesignade trådar. Något som är unikt med just Aptos är att Aptos-trådar inte bara behandlar hängande hud, utan kan förbättra hudens textur och öka hudens elasticitet. Hyaluronsyran hjälper till att balansera hudens fuktbalans. Aptos trådlyft hållbarhet är 1-5 år beroende på tråd.

Aptos Trådlyft med PLA trådar innehållande hyaluronsyra ger ett naturligt ansiktslyft samt en förbättrad hudkvalité. Trådarna är nedbrytbara kirurgiska trådar som innehåller hyaluronsyra. Med denna metod lyfter man upp delar av ansiktet utan att behöva göra snitt som i ett kirurgiskt ingrepp. Förutom lyftet får huden även fukt, förbättrad hudton och struktur. Resultatet syns direkt efter behandlingen med fortsatt förbättring då kollagen och elastin fortsätter att bildas.

Har du länge velat lyfta exempelvis hängande kinder, ett trött ögonområde eller få volym i ditt ansikte – men vill inte lägga dig under kniven? Då är detta den ultimata behandlingen för dig. Ett naturligt lyft som skapar ett föryngrat utseende utan att behöva göra en operation. Aptos är en revolutionerande, minimalt invasiv trådlyftsmetod som ger naturliga resultat direkt efter behandling. Trådlyft påverkar de djupa lagren i huden, så behandlingen får endast utföras av Aptos-certifierade läkare.

Eftersom det inte sker några snitt och endast en lokalbedövning används, är behandlingen mindre komplicerad än en kirurgisk ansiktslyftning. Man kan behandla bland annat kinder, marionettlinjer, nasolabialveck, bekymmersrynka (Glabella), rynkor på överläpp, rynkor i panna, ögonbryn, nästipp, läppkonturer eller hals mm.