Zinzino

KLICKA HÄR för att kolla vårat senaste event på zoom för mer inforamation om Zinzino och deras produkter, samt hur de fungerar för kroppen. I videon ser ni Mona (hudterapeut) och Sofia (hälsoentreprenör).

Lösenord: Monasskönhetsvård1!


 

Idag har vi ett stort intresse för vår hälsa och välmående, men ändå ökar våra hälsoproblem. Varför?

Vetenskapen pekar på att en av orsakerna är den dramatiska förändringen i balansen mellan de essentiella fettsyrorna omega-6 och omega-3 i vår dagliga kost. Vi får i oss alldeles för mycket omega-6 och alldeles för lite omega-3, vilket i sin tur skapar en obalans.
 
Vårt DNA är utformat för en proportion 1:1 mellan omega-6 och omega-3. Fram till 1960-talet var odlingsmetoderna annorlunda och maten tillagades lokalt eller i hemmet. Vår balans var 4:1 naturligt. Under de senaste 60 åren har livsmedelsindustrin skapat en obalanserad kost som resulterat i en osund balans på i genomsnitt 15:1 i Europa och skrämmande 25:1 och mer i USA.
 
Detta genom att livsmedelsbranschen tillsätter den betydligt billigare och mer hållbara omega-6, vegetabiliska oljor (ej oliv) till väldigt många produkter på hyllan (för att inte härskna/mögla) så som i halv-/helfabrikat, i bröd, kakor, såser, även i djurens kost (pellets) etc.
 
Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar en balans 2:1 till 5:1 och med Zinzino produkter kan du uppnå vad forskare rekommenderar: En balans 3:1 mellan omega-6 och omega-3 inom 120 dagar (cellernas tid att förnya sig).
 
Det som händer i kroppen är att cellerna byggs upp av det essentiella fett som det finns mest av. Cellskalet som är gjort av omega-3 är mjukt och följsamt, cellen tar upp näring och kan ge ifrån sig slagg och gifter. Cellskal som är gjorda av omega-6 blir hårda och dålig eller ingen in- och utförsel förekommer. För hög halt omega-6 startar tysta inflammationer i kroppen och tvärtom med omega-3.
 

 

KLICKA HÄR om du vill lära dig mer om vad exakt Zinzino gör för dig!

 

Balansoljan hjälper dig säkra upp de livsviktiga essentiella fettsyrorna i kroppen inom 120 dagar.

Detta är ’mat på flaska’, inga tillsatser. Omega3 från vildfångad fet kallvattenfisk + Polyfenoler från oliver som skördats tidigt samt D-vitamin. Ca 1 msk/dag motsvarar ca 2-3kg fisk/vecka. 1 flaska (300ml) är 1 månads förbrukning och motsvarar 12 Kg fisk.

Endast 5% lyckas äta sig till rätt balans av våra livsviktiga fettsyror. Pengarna tillbaka garanti om man är en av dessa 5%.

Hur gör jag då? Ring/maila oss eller kom in till salongen, så registrerar vi dig som kund. Behöver namn, adress, e-post och telefonnummer. Rekommenderat att betala med kort (BankID) Du kan även gå in på Zinzinos hemsida och registrera dig själv, se länk nedan. Leverans inom 2-5 dagar från betalning

För beställning och registrering – Klicka här


 

Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90