Idag har vi ett stort intresse för vår hälsa och välmående, men ändå ökar våra hälsoproblem, varför?
 
Vetenskapen pekar på att en av orsakerna är den dramatiska förändringen i balansen mellan de essentiella fettsyrorna omega-6 och omega-3 i vår dagliga kost. Vi får i oss alldeles för mycket omega-6.
 
Vårt DNA är utformat för en proportion 1:1 mellan omega-6 och omega-3. Fram till 1960-talet var odlingsmetoderna annorlunda och maten tillagades lokalt eller i hemmet. Vår balans var 4:1 naturligt. Under de senaste 60 åren har livsmedelsindustrin skapat en obalanserad kost som resulterat i en osund balans på i genomsnitt 15:1 i Europa och häpnadsväckande 25:1 och mer i USA!
 
Genom att livsmedelsbranschen tillsätter den betydligt billigare och mer hållbara omega-6, vegetabiliska oljor (ej oliv) till väldigt många produkter på hyllan (för att inte härskna/mögla) så som i halv-/helfabrikat,  i bröd, även i djurens kost (pellets) etc. 
 
Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar en balans 2:1 till 5:1 och med Zinzino produkter kan du uppnå vad vetenskapen rekommenderar: En balans 3:1 mellan omega-6 och omega-3 inom 120 dagar (cellernas tid att förnya sig).
 
Det som händer i kroppen är att cellerna byggs upp av det essentiella fett som det finns mest av. Cellskalet gjort av omega-3 är mjukt och följsamt, cellen tar upp näring och kan ge ifrån sig slagg och gifter. Cellskal gjorda av omega-6 blir hårda och dålig eller ingen in- och utförsel förekommer. För hög halt omega-6 startar tysta inflammationer i kroppen, omega-3 hämmar och lagar.
 

Kurera- prostatacancer

Kurera-Förläng livet

Balansoljan hjälper dig säkra upp de livsviktiga fettsyror i kroppen inom 120 dagar!

Då Ingår ett startkit med 2 st 300ml balansoljor + 2st 100ml (reseförpackning) balansoljor + 2 före- & eftertest för ditt unika resultat (blodtest) 1495kr, därefter skickas per post varannan månad (under 6 mån)  2st 300ml balansoljor 289:-/månad. Frakt tillkommer. Kan sägas upp efter 6 månader.

Detta är ’mat på flaska’, inga tillsatser.  Ca 1 msk/dag motsvarar ca 2-3kg fet vildfångad kallvattenfisk/vecka!

Endast 5% lyckas äta sig till rätt balans av våra livsviktiga fettsyror. Pengarna tillbaka garanti om man är en av dessa 5%!

Hur? Ring/maila oss så registrerar vi dig som kund. Behöver namn, adress, e-post och telefonnummer. Rekommenderat att betala med kort (BankID) Du kan även gå in på zinzinos hemsida och registrera dig själv, se länk nedan. Leverans inom 3-5 dagar från betalning

För beställning och registrering