Zinzino

Är du redo att testa din kropp på riktigt?

Har du fått nog av att sitta fast i gamla vanor och känner du dig redo att ta kontroll över ditt liv samt att få kroppen i balans igen? Tro det eller ej, men första steget i rätt riktning är inte att damma av vågen i badrummet och ta konsekvenserna.

Visst, att slå in siffrorna för att få koll på ditt BMI ger dig också en fingervisning. Att omstarta innehållet i skåpen med nyttigare snacks gör underverk, på samma sätt som du kommer att förbättra dina träningsrutiner genom att skaffa dig en personlig tränare. Men om du verkligen vill få din kropp i balans måste du börja titta på den inifrån och ut, på molekylärnivå. Hippokrates, den moderna läkekonstens fader, föreslog för ungefär 2 000 år sedan att alla våra hälsoproblem har sitt ursprung i våra tarmar. En gammal insikt som stämmer än idag. Och så den där typiska förkylningen på första dagen av semestern efter att ha arbetet dygnet runt i veckor? Vad många av oss inte förstår är att det bara är vårt immunförsvar som gör sitt jobb för att skydda oss fysiskt genom att säga åt oss att det är dags att varva ner. Så är det konstigt att våra kroppars status går mycket djupare än vad den gamla badrumsvågen kan berätta för oss?

Börja genom att balansera kroppen inifrån

Omega-6:3-förhållandet i blodet är bra som utgångspunkt och mått att använda som riktmärke för hur din kropp fungerar på molekylärnivå. Du vet troligtvis redan att Omega-3 är bra för dig och att äta mycket fisk vanligtvis tar hand om den saken. Du kanske också har den vanliga missuppfattningen att Omega-6 är den dåliga fettsyran, vilket du troligtvis lärt dig genom det faktum att modern västerländsk mat innehåller ett ohälsosamt överskott av denna fettsyra. I själva verket är både Omega-3 och -6 extremt viktiga för våra kroppar, men kosten vi äter tenderar att ge oss ett förvrängt förhållande mellan dessa fettsyror. Genom att titta på fettsyreprofilen i ditt blod kommer du att kunna bedöma styrkan i din nuvarande kost och vad du behöver ändra på. Profilen ger dig en överblick över elva av de viktigaste fettsyrorna i ditt blod, inklusive Omega-3, Omega-6 och Omega-9. 

Få en ögonblicksbild av din hälsa 

Idag kan du göra denna fettsyreprofil på bara några minuter med ett enkelt blodprov i hemmet. Zinzino är ett ledande globalt företag inom den nya vetenskapen farmakonutrition som använder aktiva näringsämnen i livsmedel för att bekämpa obalansen i moderna livsstilar. Zinzinos BalanceTest är helt anonymt och kommer med enkla steg-för-steg-instruktioner. När du har skickat testet kommer dina personliga resultat att vara klara inom ungefär 10-14 dagar, med en full rapport om och vägledning till justering av ditt Omega-6:3-förhållande. Ange bara ditt test-ID på webbplatsen för att få åtkomst till din personliga och detaljerade rapport med en detaljerad analys av din fettsyreprofil. Fram tills nu har Zinzino utfört närmare 600 000 blodtest över hela världen för att ge människor inblick i deras kroppars Omega-6:3-balans och fettsyreprofil. Målet är ett förhållande nära 3:1, men många människor ligger runt 15:1. Det intressanta är att nästan 95 % av alla som tar testet upptäcker att deras förhållande är ur balans. Den goda nyheten är att detta kan förändras på bara några månader med ett polyfenolrikt omegabalanserande kosttillskott med höga nivåer av polyfenoler, Omega-3 och vitamin D₃. Konceptet har designats för att justera och bevara dina EPA- och DHA-nivåer och ditt Omega-6:3-förhållande.

 


 
 
Idag har vi ett stort intresse för vår hälsa och välmående, men ändå ökar våra hälsoproblem. Varför?
 
 
Vetenskapen pekar på att en av orsakerna är den dramatiska förändringen i balansen mellan de essentiella fettsyrorna omega-6 och omega-3 i vår dagliga kost. Vi får i oss alldeles för mycket omega-6.
 
Vårt DNA är utformat för en proportion 1:1 mellan omega-6 och omega-3. Fram till 1960-talet var odlingsmetoderna annorlunda och maten tillagades lokalt eller i hemmet. Vår balans var 4:1 naturligt. Under de senaste 60 åren har livsmedelsindustrin skapat en obalanserad kost som resulterat i en osund balans på i genomsnitt 15:1 i Europa och skrämmande 25:1 och mer i USA!
 
Detta genom att livsmedelsbranschen tillsätter den betydligt billigare och mer hållbara omega-6, vegetabiliska oljor (ej oliv) till väldigt många produkter på hyllan (för att inte härskna/mögla) så som i halv-/helfabrikat,  i bröd, kakor, såser, även i djurens kost (pellets) etc.
 
Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar en balans 2:1 till 5:1 och med Zinzino produkter kan du uppnå vad forskare rekommenderar: En balans 3:1 mellan omega-6 och omega-3 inom 120 dagar (cellernas tid att förnya sig).
 
Det som händer i kroppen är att cellerna byggs upp av det essentiella fett som det finns mest av. Cellskalet gjort av omega-3 är mjukt och följsamt, cellen tar upp näring och kan ge ifrån sig slagg och gifter. Cellskal gjorda av omega-6 blir hårda och dålig eller ingen in- och utförsel förekommer. För hög halt omega-6 startar tysta inflammationer i kroppen och tvärtom med omega-3
 
 
 
 
 
 

 

Balansoljan hjälper dig säkra upp de livsviktiga essentiella fettsyrorna i kroppen inom 120 dagar!

Detta är ’mat på flaska’, inga tillsatser.  Omega3 från vildfångad fet kallvattenfisk + Polyfenoler från Oliver som skördats tidigt samt D-vitamin. Ca 1 msk/dag motsvarar ca 2-3kg fisk/vecka! 1 flaska (300ml) är 1 månads förbrukning och motsvarar 12 Kg!

Endast 5% lyckas äta sig till rätt balans av våra livsviktiga fettsyror. Pengarna tillbaka garanti om man är en av dessa 5%!

Hur gör jag då? Ring/maila oss eller kom in till salongen, så registrerar vi dig som kund. Behöver namn, adress, e-post och telefonnummer. Rekommenderat att betala med kort (BankID) Du kan även gå in på zinzinos hemsida och registrera dig själv, se länk nedan. Leverans inom 2-5 dagar från betalning


För beställning och registrering

 


 

Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90