Exuviancé

 

För att komma till Exuviancé webbutik KLICKA HÄR


 

Exuviancé är ett medicinskt hudvårdsmärke från USA som ger verkliga resultat

Märket är framtaget av Dr.Van Scott, dermatolog och Dr.Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet. Företaget grundades 1988 och de jobbar än idag med forskning och utveckling av nya ämnen och produkter. Dessa läkare har arbetat och forskat i över 50 år med huden och det var dessa herrar som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) på 70-talet. Detta gav hudvårdsbranschen ett rejält uppsving och många andra märken använder sig idag av deras upptäcker.

Exuviancé erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Märket har tagits fram för de som vill få verkliga resultat med innehåll som håller vad det lovar och utan att behöva betala för en fin produkt. ALLA kan använda Exuviancé, grundtanken är att få in fukt på djupet och att påskynda exfolieringen av torra och gamla hudceller, som täpper till huden. Resultatet blir en yngre hud med ett vackrare och sundare utseende.

Alla produkter från Exuviancé är dermatologiskt utvecklade och testade. Produkterna testas inte på djur. Krämerna och ansiktsvattnen gör inte att man får pormaskar eller akne. Ögoncremerna är oparfymerade och har testats oftalmologiskt (på människor under översyn av dermatolog/hudläkare och oftalmolog/ögonläkare). Produkterna för känslig hy är hypoallergeniska (dermatologiskt testade och aldrig på djur).

Daglig användning av Exuviancé produkter ihop med salongens specialkomponerade ansiktsbehandlingar gör att din hud blir jämnare i struktur och färg, minimerar linjeringar/rynkor, minskar torrhet och får huden att läka snabbare vid ex acne.

Produkterna är uppdelade i olika linjer, men kan kombineras och skräddarsys speciellt för din hud och behov. Fråga på salongen, din hudläkare vet bäst.
Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90