Exuviancé

Exuviancé är ett hudvårdsmärke framtaget av Dr.Van Scott, dermatolog och Dr.Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet. Företaget grundades 1988 och de jobbar än idag med forskning och utveckling av nya ämnen och produkter. Dessa läkare har arbetat och forskat i över 50 år med huden och det var dessa män som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) på 70-talet. Detta gav hudvårdsbranschen ett rejält uppsving och många andra märken använder sig idag av deras upptäcker.

Exuviancé erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Märket har tagits fram för de som vill få verkliga resultat med innehåll som håller vad det lovar. ALLA kan använda Exuviancé, grundtanken är att få in fukt på djupet och att påskynda exfolieringen av torra och gamla hudceller. 

Alla produkter från Exuviancé är dermatologiskt utvecklade och testade. Produkterna testas inte på djur. Produkterna för känslig hy är hypoallergeniska (dermatologiskt testade och aldrig på djur).

Daglig användning av Exuviancé produkter ihop med salongens specialkomponerade ansiktsbehandlingar gör att din hud blir jämnare i struktur och färg, minimerar linjeringar/rynkor, minskar torrhet och får huden att läka snabbare vid t.ex acne.

Produkterna är uppdelade i olika linjer, men kan kombineras och skräddarsys speciellt för din hud och behov. Fråga på salongen, din hudläkare vet bäst.


 

För mer information om Exuviancé

KLICKA HÄR


 

Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90