Polarisol

Polarisol är polariserad LED (Light Emitting Diodes) ljus med Foto-Bio stimulering för hälsa och välbefinnande. De positiva effekterna av ljusenergi har varit kända sedan många årtusenden. På liknande sätt som solens strålar, ökar det polariserade ljuset kroppens energiförsörjning och optimerar dess effekter. Det är ett koncentrerat ljusflöde utan några skadliga UV-strålar. Polarisols utrustning arbetar i våglängden 400-850 nm. UV-strålning ligger mellan 220-340 nm. Polarisolljuset är ett kallt, lågenergi-ljus med inslag av infrarött ljus som är det mest fysiologiska i färgspektrat för optimal penetration (djupgående) och regeneration (uppbyggnad) av den levande vävnaden.

Polarisol Medical PRO är EU patenterade. Det är även certifierat och inregistrerat som ett medicintekniskt hjälpmedel, vilket möjliggör säker och enkel behandling med lågenergi, polykromatiskt polariserat ljus, fast utan biverkningar. Alltså är det även klassat som friskvård. Polarisol Medical Pro arbetar med 16 LED och 9 infraröda LED-lampor. Kroppsytan som belyses av polariserat ljus är mer än 400 cm2. Efter 15-20 minuter dagligt bruk känner många fördelar med det polariserande ljuset.

Enheten är baserad på ett Ungerskt patent och framtaget med hjälp av den mest avancerade teknologin från Japan, Tyskland och USA. Förenklat förklarat stärker maskinen upp immunförsvaret mot förkylningar och förebygger depressioner mm.


 

Beroende på vad för något du vill göra kan man anpassa maskinen efter dig. Det vill säga om du till exempel har försämrat immunförsvar så lindrar maskinen det. Inflammationshämmande vid hudproblem som t.ex acne. Magproblem t.ex tarmar, pms. Smärta i t.ex leder, muskler. Avsvällande vid svullnader t.ex stukningar. Det är du som känner av vad för problem du vill lindra.