POLARISOL  Polariserat Ljus

 

De positiva effekterna av ljusenergi har varit kända sedan många årtusenden.
POLARISOL är den senaste innovationen av polariserat LED (Light Emitting Diodes) ljus med Foto-Bio stimulering för hälsa och välbefinnande.

Effekten av POLARISOL är nära 100%!

På liknande sätt som solens strålar, ökar det polariserade ljuset kroppens energiförsörjning och optimerar dess effekter.

Det är ett koncentrerat ljusflöde utan några skadliga UV-strålar!                               

POLARISOLs utrustning arbetar i våglängden 400-850 nm. UV-strålning ligger mellan 220-340 nm. Den skadliga effekten av UV-ljus finns därför inte med i dessa maskiner.

Polarisolljuset är ett kallt, lågenergi-ljus med inslag av infrarött ljus som är det mest fysiologiska i färgspektrat för optimal penetration (djupgående) och regeneration (uppbyggnad) av den levande vävnaden.

POLARISOL Medical PRO, MOBILO, INNOVA och LJUSBÄDDEN är EU patenterade. Polarisol är även  certifierat och inregistrerat som ett MEDICINTEKNISKT HJÄLPMEDEL, vilket möjliggör säker och enkel behandling med lågenergi, polykromatiskt polariserat ljus fast utan biverkningar! Det är även klassat som friskvård.

Enheterna är baserade på ett Ungerskt patent och framtaget med hjälp av den mest avancerade teknologin från Japan, Tyskland och USA.

POLARISOL tekniken ger ca 20.000 timmar i kontinuerlig drift!

Stärk upp ditt immunförsvar mot förkylningar och förebygg höstdepression!

Börja redan NU med 5-10 KUR! 

Polariserande ljus förstärker kroppens eget immunsystem, har anti-inflammations, smärtstillande och kollagen-aktiverande effekter.

Lämplig för behandling av hudsjukdomar hos vuxna, ex. Psoriasis, atopiska exsem, acne

Förbättrar ärrläkning och ärrets utseende vid kirurgiska ingrepp och större brännskador.

ANTI AGEING effekt med ökad kollagenproduktion som förbättrar hudens spänst och ger efter hand HUDFÖRYNGRING. Mycket effektiv tillsammans med AHA, Microneedling och Infuzion

Ljuset stimulerar vidgning av kapillärbädden (yttersta förgreningen av blodkärlen) och därmed ökar mikro- och kapillär cirkulationen. Den ger en ökad syre- och näringstillförsel till huden, stimulerar det lymfatiska avflödet som minskar ödem och irritationer i huden.

POLARISOL Medical Pro

POLARISOL Medical Pro är den senaste och mest moderna versionen av polariserat ljusterapi-enheter för salongsbruk.

Den innovativa flerskikts LED-tekniken och tablet liknande designen gör POLARISOL Pro till en lättanvänd och oumbärlig apparat som kompliment till andra salongsbehandlingar samt för behandlande kurer.

POLARISOL Pro arbetar med 16 LED och 9 infraröda LED-lampor.

Kroppsytan som belyses av polariserat ljus är mer än 400 cm2, den största i sin kategori. Vilket gör den mycket effektiv!

Efter 15-20 minuter dagligt bruk  känner du fördelarna med polariserande ljus.

POLARISOL Medical Mobilo

POLARISOL Medical Mobilo är en modern version av det polariserade ljusets terapianordningar på hemmaplan. Det gör din och din familjs liv mer meningsfullt, friskare och gladare.

Mobilo rekommenderas som underhållsbehandling för hemmabruk. Den har en ergonomisk design, likt en smartphone, låg vikt (0,3 kg) samt ger en 42cm2 yta av polariserande ljus. Bordsstativ finns som tillbehör. Efter 10-20 minuters dagligt bruk känner du de possitiva fördelarna med det polariserande ljuset. Allt efter ditt behov.

Tack vare storleken är den lätt att bära med sig och använda när den behövs. POLARISOL Mobilo använder fyra LED och två infraröda LED-lampor

POLARISOL Medical Mobilo finns nu till försäljning på salongen inkl. utbildning samt manual.