Polarisol

Polarisol – polariserad LED (Light Emitting Diodes) ljus med Foto-Bio stimulering för hälsa och välbefinnande. De positiva effekterna av ljusenergi har varit kända sedan många årtusenden. Effekten av Polarisol är nära 100%. På liknande sätt som solens strålar ökar det polariserade ljuset kroppens energiförsörjning och optimerar dess effekter. Det är ett koncentrerat ljusflöde utan några skadliga UV-strålar. Polarisols utrustning arbetar i våglängden 400-850 nm. UV-strålning ligger mellan 220-340 nm. Den skadliga effekten av UV-ljus finns därför inte med i dessa maskiner. Polarisolljuset är ett kallt, lågenergi-ljus med inslag av infrarött ljus som är det mest fysiologiska i färgspektrat för optimal penetration (djupgående) och regeneration (uppbyggnad) av den levande vävnaden.

Polarisol Medical PRO och Mobilio är EU patenterade. Det är även certifierat och inregistrerat som ett medicintekniskt hjälpmedel, vilket möjliggör säker och enkel behandling med lågenergi, polykromatiskt polariserat ljus fast utan biverkningar. Alltså är det även klassat som friskvård.

Enheterna är baserade på ett Ungerskt patent och framtaget med hjälp av den mest avancerade teknologin från Japan, Tyskland och USA. Polarisol tekniken ger ca 20.000 timmar i kontinuerlig drift. Det stärker upp immunförsvaret mot förkylningar och förebygger depressioner.


 

Polarisol Medical Pro

Polarisol Medical Pro är för salongsbruk. Den innovativa flerskikts LED-tekniken och tablet liknande designen gör Polarisol Pro till en lättanvänd och oumbärlig apparat som kompliment till andra salongsbehandlingar samt för behandlande kurer. Polarisol Pro arbetar med 16 LED och 9 infraröda LED-lampor. Kroppsytan som belyses av polariserat ljus är mer än 400 cm2, den största i sin kategori. Vilket gör den mycket effektiv. Efter 15-20 minuter dagligt bruk känner man fördelarna med polariserande ljus.


 

Polarisol Medical Mobilo

Polarisol Medical Mobilo är en modern version av det polariserade ljusets terapianordningar på hemmaplan. Det gör din och din familjs liv mer meningsfullt, friskare och gladare. Mobilo rekommenderas som underhållsbehandling för hemmabruk. Den har en ergonomisk design, likt en smartphone, låg vikt (0,3 kg) samt ger en 42cm2 yta av polariserande ljus. Bordsstativ finns som tillbehör. Efter 15-20 minuters dagligt bruk känner du de positiva fördelarna med det polariserande ljuset. Allt efter ditt behov. Tack vare storleken är den lätt att bära med sig och använda när den behövs. Polarisol Mobilo använder fyra LED och två infraröda LED-lampor

Polarisol Medical Mobilo finns till försäljning på salongen inkl. utbildning samt manual.


 

Beroende på vad för något du vill göra kan man anpassa maskinen efter dig. Det vill säga om du till exempel har försämrat immunförsvar så lindrar maskinen det. Inflammationshämmande vid hudproblem som t.ex acne. Magproblem t.ex tarmar, pms. Smärta i t.ex leder, muskler. Avsvällande vid svullnader t.ex stukningar. Det är du som känner av vad för problem du vill lindra.


 

För mer information om Polarisol

KLICKA HÄR