Me Anima

Me Animas oljor tillverkas i Sverige, av Katarina Åkesson. Oljorna består av noga utvalda ekologiska ingredienser som är en viktig del i vårat koncept. Det vi applicerar på huden påverkar vår kropp, hälsa och natur, det är ett helhetstänk. Oljorna utvinns från växtdelar och är för koncentrerade att användas direkt på huden, därför behöver de drygas ut med vegetabiliska oljor för att skapa en aromaolja som fungerar perfekt för hudvård och massage. Me Anima är latin och betyder ”Min Själ”. Vi vill dela med oss av den fantastiska kraften i det som aromaterapi ger. 

Aromaoljor verkar både som en balanserad fukt- och fettbomb vid dagligt bruk, utan att huden känns fet. Rätt tillverkade produkter med enbart naturliga ingredienser är vettigt både för vår natur och vår kropp. Vår kropp kan lätt ta till sig oljorna på ett positivt sätt om man blandar dem på rätt sätt och med respekt, både för människa och miljö.


Gua Sha Kristall

Kristallstenen Gua Sha New Jade-Serpentin varierar i färg och form, från blekgul, grön och limegrön. En avlång hjärtformad kristall som är lätt böjd. Cirka 7 cm lång och 5-2 cm bred med mjuka kanter. Lätt att massera ansiktet och komma åt muskulaturen. Till Gua Sha kristallen medföljer en instruktion så du kan börja med din egna behandlingen på en gång och en organzapåse till förvaring.

Fördelar med Gua Sha kristall är att den ökar blodcirkulationen, stimulerar cellförnyelse, minskar svullnaden kring trötta ögon och förebygger rynkor m.m.


För mer information om Me Anima

KLICKA HÄR


Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90