Me Anima

Bara naturliga ingredienser i Me Animas oljor!

Me Animas oljor tillverkas i Sverige, av Katarina Åkesson. Oljorna består av noga utvalda ekologiska ingredienser som är en viktig del i vårat koncept. Det vi applicerar på huden påverkar vår kropp, hälsa och natur, det är ett helhetstänk. Oljorna utvinns från växtdelar och är för koncentrerade att användas direkt på huden, därför behöver de drygas ut med vegetabiliska oljor för att skapa en aromaolja som fungerar perfekt för hudvård och massage. Me Anima är latin och betyder Min Själ. Vi vill dela med oss av den fantastiska kraften i det som aromaterapi ger. 

Aromaoljor verkar både som en balanserad fukt- och fettbomb vid dagligt bruk, och utan att huden känns fet. Rätt tillverkade produkter med enbart naturliga ingredienser är vettigt både för vår natur och vår kropp. Vår kropp kan lätt ta till sig oljorna på ett positivt sätt om man blandar dem på rätt sätt, med rätt vegetabiliska oljor och med respekt både för människa och miljö.


 

Me Animas produkter:

Kropp

Lavender Body Oil

Eteriska oljor: Lavendel

Vårdande och uppbyggande bas: Solrosolja och E-vitamin

Basolja: ALLA oljor består av kallpressade vegetabiliska oljor som är vårdande och uppbyggande.

E-vitamin: ALLA produkter berikas med E-vitaminet tocoferol som är ett naturligt konserveringsmedel. Har en bevarande effekt på huden eftersom den också fungerar som en antioxidant.

Effekt: Lavender Body Oil är en mjukgörande och lugnande kroppsolja som passar alla. Kroppsoljan återställer kroppens fuktbalans och fungerar utmärkt som aftersun, efter träning eller som som en vårdande hårolja. Kroppsoljan innehåller lavendel som är lugnande och rogivande för våra sinnen. Innehåller endast naturliga råvaror från växtriket. Testas ej på djur. Försiktighet vid graviditet och amning.

 

Eucalyptus Body Oil

Eteriska oljor: Eukalyptus, Bergamott och Pepparmynta

Vårdande och uppbyggande bas: Solrosolja

Effekt: Eucalyptus body Oil uppiggande kroppsolja som är perfekt att använda före och efter träning. Kroppsoljan ger dig kickstart när din kropp känner sig trött eller om du har ömma muskler. Fungerar utmärkt att använda till trötta fötter. Oljan fungerar både för både massage och som bodylotion.

Energizing Body Oil

Eteriska oljor: Ingefära, Olibanum/Frankincense och Bergamott

Vårdande och uppbyggande bas: Solrosolja och E-vitamin

Effekt: Energizing Body Oil är en ekologisk och vegansk kroppsolja, energigivande stärker huden och ökar cirkulationen. Oljan har en detox effekt och ger trött hud en energikick. Används dagligen eller vid behov, kan användas vid massage eller som en bodylotion.

Tattoo Oil

Eteriska oljor: Lavendel

Vårdande och uppbyggande bas: Kokosolja, Ricinolja, Solrosolja och extra E-vitamin

Effekt: Tattoo Oil är en vårdande ekologisk och vegansk kroppsolja för tatueringar. Är speciellt anpassad som eftervård vid nygjord tatuering. Tatueringsoljan innehåller mycket näring, särskilt extra E-vitamin som hjälper till att bevara fukt och återfettar huden för ett fint resultat.

Baby Oil

Eteriska oljor: Olibanum/Frankencense och Lavendel

Extrakt: Havreexktrakt

Vårdande och uppbyggande bas: Sesamolja, Solrosolja, Ricinolja och extra E-vitamin

Effekt: Baby Oil är en näringsrik, ekologisk och vegansk babyolja som är speciellt framtagen för att passa känslig bebis och barn hud i alla åldrar. Vårdar, skyddar och mjukgör med extra E-vitamin för barnets hud. Utmärkt som badolja och till massage.

Mama Oil

Eteriska oljor: Olibanum/Frankincense och Lavendel

Extrakt: Ringblomsextrakt

Vårdande och uppbyggande bas: Kokos, Solrosolja, Ricinolja och extra E-vitamin

Effekt: Mama Oil är en näringsrik, ekologisk och vegansk kroppsolja, speciellt framtagen för gravida och mammor. Kroppsoljan innehåller ringblommar som förebygger bristningar. Kroppsoljan stärker, vårdar och skyddar huden före och efter graviditeten. Passar även som badolja och till massage.


 

Ansikte

Anti-ageing Face Oil

Eteriska oljor: Geranium, Olibanum/Frankincense, Lavendel och Rosmarin

Vårdande och uppbyggande bas: Aprikoskärneolja

Effekt: Anti ageing Face Oil är en ansiktsolja som förebygger rynkor och är mjukgörande samtidigt som den ger ett fint lyster och boostar huden med näring. Ansiktsoljan hjälper huden att bibehålla sin naturliga spänst och elasticitet. Oljan kallas kärleksfullt för ”anti-tant-oljan”.

Cleansing Oil Rehydrating Lavender

NYHET
En djuprengörande ansiktsrengöring, tar bort make-up. Rengöringen återfuktar din hud med en härlig doft av lavendel. Enkel att använda både morgon och kväll, rengöringsoljan omvandlas till en lätt rengöringsmjölk vid kontakt med vatten, smidig att bara skölja av.

Face Mist Refreshing Watermelon

NYHET
Svalkande, återfuktande och ljuvlig ansiktsmist med ren vattenmelon. Passar även perfekt som ett ansiktsvatten efter rengöring, utmärkt på en daglig make-up. En äkta hydrolat som framställs direkt ifrån växtriket.

Moisturizing Face Oil

Eteriska oljor: Kamomill, Lavendel, Olibanum/Frankencense, Ylang Ylang och Petitgrain (Pomerans)

Vårdande och uppbyggande bas: Aprikoskärneolja och E-vitamin

Effekt: Moisturizing Face Oil är en ansiktsolja som återfuktar huden och ger den ett fint lyster, passar utmärkt till en normal, torr eller känslig hy. Ansiktsoljan balanserar och reglerar talgproduktionen, förebygger akne och dämpar rodnader. Oljan är mjukgörande och hjälper huden att bibehåller sin naturliga spänst och elasticitet.

 


 

Nagelolja

Nourishing Nail Oil

Eteriska oljor: Lavendel, Myrra, Bergamott och Olibanum/Frankencense

Vårdande och uppbyggande bas: Sesamolja och E-vitamin

Effekt: Nourishing Nail Oil är en ljuvlig, näringsrik och mjukgörande nagelolja som är stärkande och mjukgörande. Nageloljan vårdar och återfuktar naglar och nagelband och motverkar torrhet. Används dagligen.


 

Meditations olja

Meditation Oil Serenity

Eteriska oljor: Cederträ, Rosmarin och Ingefära

Vårdande och uppbyggande bas: Sesamolja och Solrosolja

Effekt: Meditation Oil Serenity är en balanserande, rogivande och lugnande aromaolja. Unna dig en stunds mindfulness med en välgörande aromaolja. Meditations oljan är speciellt framtagen för att hjälpa våra sinnen att varva ner så att vi i lugn och ro kan återhämta oss och åter fyllas av energi.


 

Gua Sha Kristall

Gua Sha Crystal

Kristallstenen Gua Sha New Jade-Serpentin varierar i färg och form, från blekgul, grön och limegrön. En avlång hjärtformad kristall som är lätt böjd. Cirka 7 cm lång och 5-2 cm bred med mjuka kanter. Lätt att massera ansiktet och komma åt muskulaturen. Till Gua Sha kristallen medföljer en instruktion så du kan börja med din egna behandlingen på en gång och en organzapåse till förvaring.

Fördelar: Ökar blodcirkulationen, stimulerar cellförnyelse, minskar svullnaden kring trötta ögon och förebygger rynkor m.m.

 

För att läsa mer om Me Animas produkter gå in på www.meanima.se

 


 

Produkterna finns att köpa hos Monas Skönhetsvård eller genom att maila/ringa på info@monasskonhetsvard.se / 08-410 076 90