Spraytan

Monas Skönhetsvård använder Nordic Tan formulan som är utvecklat för att passa en ljusare, nordisk hud. Det översta bronzinglagret som spraytan normalt efterlämnar gör att man kan se väldigt brun ut, fram till första dusch. Formulan har en balans av färgbaser som gör en naturligt, kall brun färg – det ser som om du har varit ute i solen och blivit naturligt brun.

Spraytanen utförs med hjälp av en HVLP-turbin, en manuell metod som ger en spraydimma av vätskan. Beroende på hur brun du vill bli och ditt utgångsläge, får du färgen därav. Färgen anpassar sig efter din hudton och neutraliserar din underton.

Färgen är snabbverkande och kan duschas av redan efter 2 timmar men rekommenderas att vara på i 8 timmar för djupast färg. Hållbarhet ca 7-10 dagar (ansiktet 4-5 dagar). Färgen sitter ytligt och försvinner gradvis. 


Innan behandling

Ej deodorant eller make-up vid själva besöket

Ha mörka underkläder och uppsatt hår vid behandling

Vaxa/raka dig 48 timmar innan behandling

Exfoliera/peela kroppen 24 timmar innan med en skrubb och återfukta huden direkt efter

För att minimera att du får missfärgade naglar ha gärna ett ofärgat eller färgat lack på både tå-och fingernaglarna, detta framförallt om dina naglar är torra

Efter behandling

Ej duscha/träna/bada/basta på minst 8 timmar. Duscha i ljummet vatten utan tvål i ca 2-3min, ej gnugga eller skrubba. Dagen efter behandlingen kan du med fördel smörja in dig med Retexturing treatment från Exuviancé, för att bibehålla de hudceller som fått färg

Använd mörka, löst sittande kläder och skor efter spraytan, ej jeans eller tighta stövlar då färgen annars kan ”skavas bort”

Undvik att sätta på dig bh direkt efter samt tvätta händerna ca 30 min efter

Rekommenderat att använda Face tan mist från Nordic Tan i ansikte och på händer där färgen släpper först


För mer information om Spraytan

KLICKA HÄR