Infuzion med Boozters är en helt ny metod att slussa in hyaluronsyra på djupet, 3mm ner i huden, till Dermis*.

*Dermis = Läderhuden, det mellersta hudlagret som består av bindväv och är rik på kollagena- och elastina fibrer som med åren och för mycket solning minskar och förstörs. De kollagena fiberna håller huden fast och de elastina fibrerna håller huden elstisk, slät och uppstramad.

Hyaluronsyra är en sockermolekyl och finns naturligt i nästan allt levande. Det är en kraftig fuktbindare (kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt!). I dermis finns det rikligt men det minskar med åren. Hyaluronsyran är det som “fyller ut huden” och ger ett ungdomligt utseende. Den är också betydande för snabb läkning av sår och hudåkommor.

I serumet på 5ml som slussas in finns även 52 vitaminer, mineraler, aminosyror samt antioxidanter som bl.a. stimmulerar och ökar kollagen-och elastinproduktionen i huden, vilket bibehåller och förnyar hudens spänst och elastisitet.

Behandlingen jämförs med en skinbooster som görs med nålar och injektioner, vilket har varit det enda sättet att få ner hyaluronsya tidigare, men med denna behandling används Inga nålar, så du kan gå tillbaka till jobbet utan missprydande rodnader, svullnader och blåmärken. En fördel gentemot fillers är att Infuzion-systemet fördelar hyaluronsyran jämt i alla hudceller och är därför en mycket effektiv behandlingsmetod vid mörka ringar under ögonen, där huden är som tunnast och svårbehandlad (det görs sällan fillers här, då resultatet lätt kan bli ojämt).

Med hjälp av microström (svag ström) och en patenterad keramikroller slussas serumet ner via hårfolliklarna (porena) och svettkörtlarna djupt ner i huden. Metoden har använts mycket länge inom både skönhets- och läkemedelsbranschen och kallas även för Jontofores. Det verksamma ämnet i Cytocares serum är + laddat och med hjälp av microström vill de + laddade mollekylerna till motpolen – som hålls i handen (för att få en sluten krets). Trots att vi arbetar med ström så är det inget som känns. Microström är mycket svag, men tillräckligt för att kunna jobba in aktiva ingredienser i huden.

Cytocare är idag världsledande inom t ex hudföryngring och mesoterapi (många små injektioner med nål) och finns i över 80 länder . Cytocare är kvalitetssäkrad och CE medicinskt märkt.

Resultatet kommer efter ca 2-3 dagar och håller i sig ca 6-12 månader (samma som vid fillers). När man slussat in hyaluronsyran behöver den tid att sammla fukt, därav ett fördröjt resultat.

Huden får ett fräschare och ungdomligare utseende, blir återfuktad på djupet och hudcellerna får bra byggstenar/näring, för att byggas upp igen. Linjeringar/rynkor minskar markant!  porstorleken minskar även och huden blir mer spänstig och får mer lyster. Rekommenderat att göra 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Behandlingen tar (vid 1 zon) ca 30min. Fler priser och kombinationsbehandlingar finns på Bokadirekt

PUNKTBEHANDLING

Ögon, naso-labial veck, argrynkan, rökrynkor, rynkor panna, handrygg 1 000 kr/st

Rekommenderat att göra en kombinationsbehandling – MultiFuzion eller DeLux med AHA-Behandling, MicroNeedling, Infuzion & Polarisol samt få med ett produktkit för maximalt resultat! En djuprengöring av huden samt produktion av nya friska hudceller, ett lyft och påfyllnad av fukt på djupet samt att läka ut och laga hudcellerna.

AHA-BEHANDLING innebär en fruktsyrepeeling, som gör rent både på ytan, med att ta bort döda hudceller, och på djupet, att rengöra i porerna. Detta underlättar för inslussning av hyaluronsyran. Samt få en nyproduktion av friska nya celler.

MicroNeedling är en behandling med små specislslipade nålar som ger fler kanaler för hyaluronsyran att slussas ner. Ökar även kollagenbildningen.

Polarisol är en ljusbehandling som lagar och läker hudcellerna samt stärker upp imunförsvaret.

Exuviance produktkit med produkter som räcker ca 3 veckor.