Hudvård & Avancerad hudvård

På salongen erbjuder vi ansiktsbehandlingar för alla, vi har klassiska men också lite mer avancerade behandlingar, där bland annat maskiner ingår. Huden är kroppens största organ och är därmed det viktigaste att skydda eftersom huden har flera funktioner, såsom skydda mot kemikalier och tryck, reglera kroppstemperatur samt vätskebalansen och håller kroppen återfuktad samt mycket mer. Huden är A och O och med fel produkter kan huden ta upp innehållet på fel sätt, vilket kan leda till rodnad, acne, torrhet osv. De tre lager som huden består av är överhuden, läderhuden och underhuden och det produkter som används ska vara anpassat just för dig. Det vill säga att om du har torr hy skall du använda återfuktande produkter som tränger sig igenom hudlagerna för att kunna hjälpa huden.

Rekommenderat är att dagligen använda basprodukterna såsom rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattkräm. Därutöver används speciellt utvalda och riktade produkter för eventuella problem i huden. I branschen händer mycket! Vi jobbar med några av marknadens ledande maskiner och metoder för att kunna förbättra hudens resultat ännu bättre.


För påskyndade effekt rekommenderar vi att använda ZINZINOs balansolja för att få kroppen att fungera optimalt. Produkten är utvecklad av forskare och hjälper till att stödja en snabbare uppbyggnad av huden celler. Läs mer