Hudvård & Avancerad hudvård

På salongen erbjuder vi ansiktsbehandlingar för alla, vi har klassiska men också lite mer avancerade behandlingar, där bland annat maskiner ingår. Huden är kroppens största organ och är därmed det viktigaste att skydda eftersom huden har flera funktioner. Den skyddar mot kemikalier och tryck, reglerar kroppstemperatur, vätskebalansen och håller kroppen återfuktad med mer. Huden är A och O, med fel produkter kan huden ta upp innehållet på fel sätt. Det kan leda till rodnad, acne, torrhet osv. De tre lager som huden består av är överhuden, läderhuden och underhuden. Produkterna som används, ska vara anpassade just för dig. Det vill säga att om du har torr hy skall du använda återfuktande produkter som tränger sig igenom hudlagerna för att kunna hjälpa huden.

Rekommenderat är att dagligen använda basprodukterna såsom rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattkräm. Därutöver används speciellt utvalda och riktade produkter för eventuella problem i huden. I branschen händer mycket! Vi jobbar med några av marknadens ledande maskiner och metoder för att kunna förbättra hudens resultat.


För påskyndade effekt rekommenderar vi att använda ZINZINOs balansolja för att få kroppen att fungera optimalt. Produkten är utvecklad av forskare och hjälper till att stödja en snabbare uppbyggnad av huden celler. Läs mer