Om Oss

Vi som jobbar här:

Mona –
Hud- & Spaterapeut, USK, Nagelteknolog
Telefon: 070-216 28 40
Emma –
Makeup artist Nagelteknolog, Skönhetsterapeut.
Telefon: 072-019 18 74
Josephine –
Hud- & Spaterapeut, Usk.
Telefon: 073-789 86 46
Saga –
Stylist Nagelteknolog, Skönhetsterapeut
Caroline – Receptionist, Stylist, Skönhetsterapeut
Anette –
Leg. Läkare
Emma –
Praktikant

 

ALLA KONSULTATIONER ÄR KOSTNADSFRIA

Vi ber att du visar respekt för terapeutens yrkesutövning och tar hänsyn till övriga andra kunder. För att kunna ha möjlighet till att välja en tid som passar dig bäst finns det utökade tider för olika terapeuter. Under behandling såsom naglar eller fotvård erbjuds kaffe, te eller vatten för en trevlig vistelse. I alla behandlingar har vi tystnadsplikt. Under och efter behandling ger vi alltid tips och råd som är anpassat för just dig.

Är du under 18 år vill vi att en vårdnadshavare gör bokningen per telefon/besök. För vissa behandlingar krävs målsmans skriftliga godkännande.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier, någon sjukdom, äter mediciner eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Bokningar av- och ombokningar kan ske via Bokadirekt.se, per telefon eller e-post. Var då noga med att du får en bekräftelse, annars är denne inte giltig. Behandlingar som avbokas/ombokas senare än 24 timmar innan avtalad tid, eller vid “no show”, debiteras med hela behandlingssumman utan undantag (läkarintyg godkännes).

Kurer är giltiga 1 år från inköpsdatum.

Vid fakturering, ges 10 dagar samt en faktureringsavgift 50 kr + moms. Dröjsmålsränta 9% samt påminnelseavgift 50 kr + moms. Vi kan även erbjuda delbetalning.


 

Information angående Botox & Fillers:
Ny lag trädde i kraft 21-07-01 för att öka säkerheten för de som önskar en behandling med botox och filler. På vår klinik, Monas Skönhetsvård, är läkare Anette Boox konsult och uppfyller alla formella krav för att få utföra dessa
behandlingar. Hon har dessutom lång erfarenhet i branschen. Kliniken är registrerad hos IVO (Inspektion för vård och omsorg) vilket krävs för att bli godkänd att erbjuda och utföra dessa tjänster, liksom att det finns en aktuell patientförsäkring. Innan en behandling påbörjas skall man fylla i en hälsodeklaration samt skriva under att man har fått information om behandlingen samt förstått den. Om man är ny kund och aldrig tidigare genomgått en sådan behandling blir man kontaktad av läkaren minst 48 timmar innan bokad tid för ytterligare information angående förväntat resultat, risker, hållbarhet och pris. Man har då också möjlighet att ställa frågor direkt till läkaren.
Vid bokningar hos läkare Anette Boox, skall av-ombokningar ske 48 timmar innan behandlingstid.

Tävlingsregler och vilkor för sociala medier

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar inne hos oss, prisjusteringar och textfel. Hör gärna av dig om du vill att vi ska ändra något!