Om oss

KONSULTATIONER ÄR KOSTNADSFRIA

Vi ber att du visar respekt för terapeutens yrkesutövning och tar hänsyn till övriga andra kunder. För att kunna ha möjlighet till att välja en tid som passar dig bäst finns det utökade tider för olika terapeuter. Under behandling såsom naglar eller fotvård erbjuds kaffe, te eller vatten för en trevlig vistelse. I alla behandlingar har vi tystnadsplikt. Under och efter behandling ger vi alltid tips och råd som är anpassat för just dig. Vi är försäkrade hos SEYF.

Är du under 18 år vill vi att en vårdnadshavare gör bokningen per telefon/besök. För vissa behandlingar krävs målsmans skriftliga godkännande.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier, någon sjukdom, äter mediciner eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Bokningar av- och ombokningar kan ske via Bokadirekt.se, per telefon eller e-post. Var då noga med att du får en bekräftelse, annars är denne inte giltig. Behandlingar som avbokas/ombokas senare än 24 timmar innan avtalad tid, eller vid “no show”, debiteras med hela behandlingssumman utan undantag (läkarintyg godkännes). I dessa tider vid symtom såsom huvudvärk, hosta och snuvig rekommenderar vi att du stannar hemma och då gäller ej 24 timmars policyn. Hör av dig innan din behandling så vi vet!

Kurer och presentkort är giltiga 1 år från inköpsdatum. Glöm inte bort att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag i presentkort.

Vid fakturering, ges 10 dagar samt en faktureringsavgift 50 kr + moms. Dröjsmålsränta 9% samt påminnelseavgift 50 kr + moms. Vi kan även erbjuda delbetalning.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar inne hos oss, prisjusteringar och textfel. Hör gärna av dig om du vill att vi ska ändra något!

Tävlingsregler och villkor för sociala medier


 

 

Vi som jobbar här

 

Mona

Jag heter Mona och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 1993. Sedan dess har jag utbildat mig i en rad olika behandlingsområden såsom SPA, nagelteknologi, IPL/Laser och undersköterska mm. Under tiden har jag arbetat på olika salonger i Stockholm men även undervisat på International Beauty School och som Nagelteknolog. 

2003 startade jag Monas Skönhetsvård och målet med salongen har alltid varit att ge det bästa till kunden genom att tänka inifrån och ut, med hälsan. Resultatgivande behandlingar inom kropp och avancerad hudvård är viktigt då jag vill att kunden ska gå ifrån salongen och känna sig som sig själv men ännu finare. 

Telefon: 070-216 28 40

Emma

Jag heter Emma och jag började min resa inom denna bransch med att utbilda mig som makeup artist 2013. Jag är även diplomerad inom en rad avancerade hudvårdsbehandlingar, kroppsbehandlingar och som nagelteknolog. Kompletterar hela tiden med nya utbildningar och kunskaper då det är viktigt för mig för att jag vill ge det absolut bästa behandlingarna och få dem bästa resultaten. 

Jag började jobba på Monas Skönhetsvård 2017 med mål att arbeta med att få hela människan att må bra oavsett om det är resultat vi vill uppnå eller en avslappnade stund.

Telefon: 072-019 18 74

Josephine

Jag heter Josephine och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 2014 och har sedan dess arbetat med framförallt avancerad hudvård och resultatinriktade behandlingar på en klinik i Helsingborg. Under tiden har jag även fortbildat mig inom flera behandlingar och utvecklat min kunskap och erfarenhet inom branschen.

Nu bor jag på Värmdö och har startat upp mitt egna företag och hyr in mig på Monas Skönhetsvård sedan augusti 2021.

Hudvård och skönhet är inte ytligt utan kan verkligen påverka personers välmående. Detta gör yrket så mycket mer intressant och roligt då jag kan få andra människor att må bättre och känna sig mer tillfreds med sig själva.

Telefon: 073-789 86 46

Saga

Jag heter Saga och jag är utbildad nagelteknolog sedan 2019 och makeup artist sedan 2020. Andra året på utbildningen började jag praktiserade på Monas Skönhetsvård och efter utbildningen blev jag anställd. I december 2021 startade jag upp mitt egna företag och hyr nu in mig istället. Jag strävar alltid mot att utvecklas därför har jag gått vidareutbildningar såsom IPL/Laser, Gua Sha och Cryo T-Shock mm.

För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till mig därför lyssnar jag och frågar dig om dina behov och mål. Min intention är att du ska känna dig som ditt allra bästa efter ditt besök hos mig.

Telefon: 073-925 91 08

Caroline

Jag heter Caroline och jag är utbildat inom stylist som makeup artist, nagelteknolog och kläder sedan 2018. Under tiden jag utbildade mig praktiserade jag på Monas Skönhetsvård där jag sedan började jobba 2020 som anställd. Vidareutbildningar jag har gått är till exempel Cryo T-Shock, IPL/Laser mm. 

Det jag vill uppnå med mina kundbemötanden är att få varje individ att känna sig som sitt allra bästa oavsett om det är en frans och brynfärgning eller en kroppsbehandling där man vill uppnå reducering av fettdepåer. För mig är det viktigt med helheten därför sköter jag även det administrativa. Fokuset ligger alltid på att ge kunden det bästa från behandling, rekommendation av produkt men även information om öppettider eller maskin osv. 

Anette

Jag heter Anette och jag har jobbat som läkare hos Monas Skönhetsvård sedan 2013. Min uppgift tillsammans med dig som kund är att bestämma vad du vill göra för botox eller fillers behandling. Jag vill hjälpa dig att ordna det du inte är bekväm med därför lyssnar jag på dina mål och behov. 

Jag finns på salongen på utnämnda lördagar. 

Telefon: 076-107 47 51

Emma

Jag heter Emma och går sista året som stylist på Gustavsbergs gymnasium. Jag har praktiserat på Monas Skönhetsvård sedan första året på gymnasiet och under tiden utbildat mig till nagelteknolog november 2021. Du som kund kan se mig antingen med på behandling eller att jag utför en elevbehandling. 

För mig är det viktigt att kunden känner att jag lyssnar på dennes behov för att jag ska kunna nå upp till det. Jag vill ständigt lära mig nya saker som får mig att utvecklas.