Om oss

ALLA konsultationer är kostnadsfria

Är du under 18 år vill vi att en vårdnadshavare gör bokningen per telefon/besök. För vissa behandlingar krävs målsmans skriftliga godkännande. Vid bokning av behandling via Bokadirekt glöm ej att trycka SLUTFÖR BOKNING i sista steget. Som kvitto på att din bokning gått igenom skickas ett mail till angiven mailadress. Om ni är fler på samma bokning eller vid bokning av flera tjänster, skriv dennes namn så terapeuten vet vem som ska behandlas.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier, någon sjukdom, äter mediciner eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. Ibland kan det befinna sig en hund på salongen, säg till om du är allergisk!

OBS! Behandlingstiden är avsedd från och med behandlingen börjar tills du går härifrån. Det vill säga att förberedelser och undanplock av verktyg inkluderas.

Avbokning/Ombokning kan göras kostandsfritt fram till 24 timmar innan bokad tid (måndagstid avbokas senast fredag 15:00). Om avbokning uteblir eller du missar din tid debiteras du 100% av priset då personal är avsatt för tiden. Avbokning skall för att vara giltig ske muntligen via telefon 08-41007690 alt till berörd terapeut eller skriftligen via mail info@monasskonhetsvard.se. Avbokning via telefonsvarare är inte giltig. Vid sjukdom/misstänkt sjukdom ber vi dig omboka din behandling i så god tid som möjligt så att någon annan kan få möjlighet att boka in sig på din tid.

Vi ber att du visar respekt för terapeutens yrkesutövning och tar hänsyn till övriga andra kunder. Vi är försäkrade hos SHR och SEYF. Under behandling såsom naglar eller fotvård erbjuds kaffe, te eller vatten.

Kurer och presentkort är giltiga 1 år från inköpsdatum. OBS! Presentkort gäller ej för botox och fillers behandlingar. 

Vid fakturering, ges 10 dagar samt en faktureringsavgift 50 kr + moms. Dröjsmålsränta 9% samt påminnelseavgift 50 kr + moms. Vi kan även erbjuda delbetalning.

 

Vad det gäller friskvårdsbidrag lyder vi skatteverkets regler vilket är:

  • Arbetsgivaren bestämmer om personalen ska erbjudas ett friskvårdsbidrag.
  • Hur friskvårdsbidraget får användas bestämmer arbetsgivaren utifrån den praxis och lagstiftning som finns. Alla i personalen ska erbjudas samma villkor.
  • Du får använda friskvårdsbidraget till enklare aktiviteter med inslag av motion eller för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet. Du kan också använda det till kostrådgivning och rådgivning i samband med rökavvänjning.
  • Du får inte använda friskvårdsbidraget för att hyra eller köpa utrustning.
  • Du får inte använda friskvårdsbidraget för medlemsavgifter, teorikurser, diplom, hälsovård, sjukvård eller skönhetsvård.
  • Friskvårdsbidraget ska vara av mindre värde. Du kan få maximalt 5 000 kronor per år.
  • För aktiviteter utan inslag av motion, till exempel massage, får aktiviteten kosta maximalt 1 000 kronor per tillfälle för att vara av mindre värde och skattefritt.

 

Information angående Botox & Fillers:
Ny lag trädde i kraft 21-07-01 för att öka säkerheten för de som önskar en behandling med filler och botox.
På vår klinik, Monas Skönhetsvård är vi registrerade hos IVO (Inspektion för vård och omsorg).

 

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar inne hos oss, prisjusteringar och textfel.

 

Tävlingsregler och villkor för sociala medier

Öppettider


 

Vi som jobbar här

Mona

Jag heter Mona och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 1993. Sedan dess har jag utbildat mig i en rad olika behandlingsområden såsom SPA, nagelteknolog, IPL/Laserterapeut, undersköterska mm. Jag har arbetat på flera olika kliniker och SPA i Stockholm samt undervisat som hudterapeutlärare och examinerat hudterapeuter.

2003 startade jag Monas Skönhetsvård och målet med salongen har alltid varit att ge det bästa till kunden genom mitt tänk hela människan, inifrån och ut. Mitt driv är att ständigt utvecklas själv och de i mitt team. Hitta bättre och ännu effektivare metoder för att nå önskade resultat, med de bästa produkterna och instrumenten marknaden kan erbjuda.

Varmt välkommen att låta våra omtänksamma och välutbildade terapeuter ta hand om Dig! 

Telefon: 070-216 28 40

Josephine

Jag heter Josephine och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 2014 och har sedan dess arbetat med framförallt avancerad hudvård och resultatinriktade behandlingar på en klinik i Helsingborg. Under tiden har jag även fortbildat mig inom flera behandlingar och utvecklat min kunskap och erfarenhet inom branschen.

Nu bor jag på Värmdö och har startat upp mitt egna företag och hyr in mig på Monas Skönhetsvård sedan augusti 2021.

Hudvård och skönhet är inte ytligt utan kan verkligen påverka personers välmående. Detta gör yrket så mycket mer intressant och roligt då jag kan få andra människor att må bättre och känna sig mer tillfreds med sig själva.

Telefon: 073-789 86 46

Saga

Jag heter Saga och jag är utbildad nagelteknolog sedan 2019 och makeup artist sedan 2020. Andra året på utbildningen började jag praktiserade på Monas Skönhetsvård och efter utbildningen blev jag anställd. I december 2021 startade jag upp mitt egna företag och hyr nu in mig istället. Jag strävar alltid mot att utvecklas därför har jag gått vidareutbildningar såsom IPL/Laser, Gua Sha och Cryo T-Shock mm.

För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till mig därför lyssnar jag och frågar dig om dina behov och mål. Min intention är att du ska känna dig som ditt allra bästa efter ditt besök hos mig.

Telefon: 073-925 91 08

Caroline

Jag heter Caroline och jag är utbildat inom stylist som makeup artist, nagelteknolog och kläder sedan 2018. Under tiden jag utbildade mig praktiserade jag på Monas Skönhetsvård där jag sedan började jobba 2020 som anställd. Vidareutbildningar jag har gått är till exempel Cryo T-Shock, IPL/Laser mm. 

Det jag vill uppnå med mina kundbemötanden är att få varje individ att känna sig som sitt allra bästa oavsett om det är en frans och brynfärgning eller en kroppsbehandling där man vill uppnå reducering av fettdepåer. För mig är det viktigt med helheten därför sköter jag även det administrativa. Fokuset ligger alltid på att ge kunden det bästa från behandling, rekommendation av produkt men även information om öppettider eller maskin osv. 

Anette

Jag heter Anette och jag har jobbat som läkare hos Monas Skönhetsvård sedan 2013. Min uppgift tillsammans med dig som kund är att bestämma vad du vill göra för botox eller fillers behandling. Jag vill hjälpa dig att ordna det du inte är bekväm med därför lyssnar jag på dina mål och behov. 

Jag finns på salongen på utnämnda lördagar. Presentkort gäller ej hos mig.

Telefon: 076-107 47 51