Om oss

Personal som jobbar på Monas Skönhetsvård


 

Mona

Jag heter Mona och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 1993. Sedan dess har jag utbildat mig i en rad olika behandlingsområden såsom SPA, nagelteknolog, IPL/Laserterapeut, undersköterska mm. Jag har arbetat på flera olika kliniker och SPA i Stockholm samt undervisat som hudterapeutlärare och examinerat hudterapeuter.

2003 startade jag Monas Skönhetsvård och målet med salongen har alltid varit att ge det bästa till kunden genom mitt tänk hela människan, inifrån och ut. Mitt driv är att ständigt utvecklas själv och de i mitt team. Hitta bättre och ännu effektivare metoder för att nå önskade resultat, med de bästa produkterna och instrumenten marknaden kan erbjuda.

Varmt välkommen att låta våra omtänksamma och välutbildade terapeuter ta hand om Dig! 

Telefon: 070-216 28 40

Josephine (MAMMALEDIG)

Jag heter Josephine och utbildade mig till auktoriserad hudterapeut 2014 och har sedan dess arbetat med framförallt avancerad hudvård och resultatinriktade behandlingar på en klinik i Helsingborg. Under tiden har jag även fortbildat mig inom flera behandlingar och utvecklat min kunskap och erfarenhet inom branschen.

Nu bor jag på Värmdö och har startat upp mitt egna företag och hyr in mig på Monas Skönhetsvård sedan augusti 2021.

Hudvård och skönhet är inte ytligt utan kan verkligen påverka personers välmående. Detta gör yrket så mycket mer intressant och roligt då jag kan få andra människor att må bättre och känna sig mer tillfreds med sig själva.

Telefon: 073-789 86 46

Saga

Jag heter Saga och jag är utbildad nagelteknolog sedan 2019 och makeup artist sedan 2020. Andra året på utbildningen började jag praktiserade på Monas Skönhetsvård och efter utbildningen blev jag anställd. I december 2021 startade jag upp mitt egna företag och hyr nu in mig istället. Jag strävar alltid mot att utvecklas därför har jag gått vidareutbildningar såsom IPL/Laser, Gua Sha och Cryo T-Shock mm.

För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till mig därför lyssnar jag och frågar dig om dina behov och mål. Min intention är att du ska känna dig som ditt allra bästa efter ditt besök hos mig.

Telefon: 073-925 91 08

Elin

Jag heter Elin och jag har jobbat inom hår samt stylist branschen sen 2015. Jag försöker alltid att utvecklats framåt med nya trender och har därför gått kurser inriktade på löshår, blonda färger och olika tekniker inom färg.

Många kunder frågar mig vad det bästa med yrket är: att få dig som kund att känna att du kommer till någon som bryr sig, inte bara om ditt hår utan även dig. Jag vill att du som kund hos mig ska känna dig trygg i mina händer och efter en behandling hos mig känna dig som ditt absolut finaste du inifrån och ut!

Telefon: 076-024 76 49

Nathalie

Jag heter Nathalie och är utbildad träningsinstruktör. Med stor kunskap inom fysiologi, anatomi och träningslära, så sluts ”helhetscirkeln” hos Monas Skönhetsvård, där jag utövar LPG, Insculpt och Cryo T-Shock.

Jag vill att du som kund hos mig ska känna dig trygg med att du efter min behandling/kur, ska se och känna det önskade resultatet. Du är viktig för mig!

Telefon: 070-424 43 09

Angelica

Jag heter Angelica och jag tog examen 2017 och började göra en ST på st.Görans. Det tog mig dock inte lång tid att inse att jag hade en stor passion för estetik och hudvård och började jobba heltid inom branschen sedan 2019. Mitt mål är att du alltid ska känna att du är den bästa versionen av dig själv.

Telefon: 073-948 01 29

Caroline

Jag heter Caroline och jag är utbildat inom stylist som makeup artist, nagelteknolog och kläder sedan 2018. Under tiden jag utbildade mig praktiserade jag på Monas Skönhetsvård där jag sedan började jobba 2020 som anställd. Vidareutbildningar jag har gått är till exempel Cryo T-Shock, IPL/Laser mm. 

Det jag vill uppnå med mina kundbemötanden är att få varje individ att känna sig som sitt allra bästa oavsett om det är en frans och brynfärgning eller en kroppsbehandling där man vill uppnå reducering av fettdepåer. För mig är det viktigt med helheten därför sköter jag även det administrativa. Fokuset ligger alltid på att ge kunden det bästa från behandling, rekommendation av produkt men även information om öppettider eller maskin osv. 


 
Villkor och information till dig som kund

ALLA konsultationer är kostnadsfria

Är du under 18 år vill vi att en vårdnadshavare gör bokningen per telefon/besök. För vissa behandlingar krävs målsmans skriftliga godkännande. Vid bokning av behandling via Bokadirekt glöm ej att trycka SLUTFÖR BOKNING i sista steget. Som kvitto på att din bokning gått igenom skickas ett mail till angiven mailadress. Om ni är fler på samma bokning eller vid bokning av flera tjänster, skriv dennes namn så terapeuten vet vem som ska behandlas.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier, någon sjukdom, äter mediciner eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt. Ibland kan det befinna sig en hund på salongen, säg till om du är allergisk!

OBS! Behandlingstiden är avsedd från och med behandlingen börjar tills du går härifrån. Det vill säga att förberedelser och undanplock av verktyg inkluderas.

Avbokning/Ombokning kan göras kostandsfritt fram till 24 timmar innan bokad tid (måndagstid avbokas senast fredag 15:00). Om avbokning uteblir eller du missar din tid debiteras du 100% av priset då personal är avsatt för tiden. Avbokning skall för att vara giltig ske muntligen via telefon 08-41007690 alt till berörd terapeut eller skriftligen via mail info@monasskonhetsvard.se. Avbokning via telefonsvarare är inte giltig. Vid sjukdom/misstänkt sjukdom ber vi dig omboka din behandling i så god tid som möjligt så att någon annan kan få möjlighet att boka in sig på din tid.

Vi ber att du visar respekt för terapeutens yrkesutövning och tar hänsyn till övriga andra kunder. Vi är försäkrade hos SHR och SEYF. Under behandling såsom naglar eller fotvård erbjuds kaffe, te eller vatten.

Kurer och presentkort är giltiga 1 år från inköpsdatum. OBS! Presentkort gäller ej för botox och fillers behandlingar.

Innestående rabattkoder hos oss:

  • 25% rabatt som ny kund hos Angelica skriv in koden: Angelica25
  • 20% rabatt för dig som student skriv in koden: Student24 (gäller fr.om 1/5 – 30/6) (gäller ej på maskinella behandlingar)

Vid fakturering, ges 10 dagar samt en faktureringsavgift 50 kr + moms. Dröjsmålsränta 9% samt påminnelseavgift 50 kr + moms. Vi kan även erbjuda delbetalning.

Vad det gäller friskvårdsbidrag lyder vi skatteverkets regler, därför ber vi dig att gå in via deras hemsidan för att kolla vad reglerna är.

Monas Skönhetsvård är registrerade hos IVO (Inspektion för vård och omsorg).

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar inne hos oss, prisjusteringar och textfel.

Tävlingsregler och villkor för sociala medier