NYHET – Insculpt

Prova på vår nyhet! Insculpt bygger muskler, reducerar fett och celluliter.

Insculpt bygger på tekniken ”high intensity focused elektro magnetic” som är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Maskinen skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Den är säker, effektiv och smärtfri. Träningsvärk är den enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik

De elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren, träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 96% nöjda kunder med goda resultat som har validerats i flertal studier. Vi rekommenderar alltid att man förvaltar behandlingen genom rätt kost och stödjande muskelstärkande övningar för bästa resultat.


Man kan behandla mage, stuss, lår, biceps och triceps. Under behandling kan man vara en eller två då maskinen har fyra ”armar”. Behandlingen är individuell vad man känner, vissa känner att magmusklerna har förbättrats redan en dag efter behandlingen. För att uppnå effekten av att bryta ner fett och öka musklerna behövs 4-8 behandlingar. Resultatet kan beräknas synas efter 2-4 veckor, efter behandlingens gång, efter det kan man med fördel underhålla sitt resultat med en behandling var 2-3 månad.


Innan behandling

Ej bära metall på zonen

Efter behandling

Lymfmassage 1 gång om dagen

För påskyndade effekt rekommenderas ZINZINO. Det är en företag med produkter inriktade för din kropps insida. Man kollar sina värden genom ett blodtest – stick i fingret, enkelt och snabbt som kan utföras på salongen eller att du själv gör det hemma. Då får man reda på hur cellernas värden är och alla olika kroppsfetter som är livsviktiga för ett hälsosamt liv. Detta görs med ZINZINOS balanstest, därefter börjar man med balansolja för att bygga upp och trappa ner på det som just din kropp behöver.


Rekommenderat att göra en kombinationsbehandling – Med Insculpt och Cryo T-Shock där vi bygger muskler, tar bort fett och stramar upp huden.


För mer information om Insculpt

KLICKA HÄR