Insculpt 4.0

Insculpt 4.0 bygger på tekniken ”high intensity focused elektro magnetic”. En metod som bygger upp muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. Maskinen skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Den är säker och effektiv. Träningsvärk är den enda kända biverkningen. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik.

De elektromagnetiska impulserna tränger igenom huden och fettlagren, träffar muskelfibrerna (muskelcellerna) vilket skapar muskelsammandragningar (kontraktioner). De är mer effektiva och mer djupa än de som vi framkallar vid träning. Som vid en vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna, vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 96% nöjda kunder med goda resultat som har validerats i flertal studier. Vi rekommenderar alltid att man förvaltar behandlingen genom rätt kost och stödjande muskelstärkande övningar för bästa resultat.


Man kan behandla mage, stuss, lår, vader, biceps och triceps. Maskinen har fyra ”armar”. Behandlingen är individuell vad man känner, vissa känner att magmusklerna har förbättrats redan en dag efter behandlingen. För att uppnå effekten av att bryta ner fett och öka muskelmassa behövs 4-8 behandlingar. Resultatet kan beräknas synas efter 2-4 veckor, efter det kan man med fördel underhålla sitt resultat med en behandling var 2-3 månad.


Under behandling

Ej bära metall på zonen

Efter behandling

Lymfmassage 1 gång om dagen, gärna ihop med Body Tone Forming Concentrate från Exuviancé

För påskyndade effekt rekommenderar vi att använda ZINZINOs balansolja för att få kroppen att fungera optimalt. Produkten är utvecklad av forskare och hjälper till att stödja en snabbare uppbyggnad av muskelmassa samt förbränning av fettceller. Läs mer

Rekommenderat att göra en kombinationsbehandling – Med Insculpt, Cryo T-Shock och LPG där vi bygger muskler, tar bort fett, stramar upp huden och dränerar på slagg


För mer information om Insculpt

KLICKA HÄR