Plasma

Plasma är en icke invasiv behandling för bl.a ögonlock för effektivt lyft och tightening av överskottshud. Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektivt och långvarigt resultat. Plasma består av en sk ”flash” som skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls. När kontakt nästan sker mot hud (1-2mm ovan) bildas en kväve-syremix som avger denna flash av Plasmaljus. Notera att ingen direkt kontakt sker med hud. Plasman skapar en kontraktionsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Samtidigt stimuleras hudens förnyelse av fibroblaster som är väsentlig för hudens självläkning och kollagenproduktion. Det slutliga resultatet kan ta upp till 3 månader.


 

 Man kan behandla ögonlock, Under ögon, Kråksparkar, Bekymmersrynka, Linjer runt mun, Panna, Hals mm. Vanligtvis behövs 1–3 behandlingar med återbehandling efter tidigast 3 månader. Återbesök 6–8 veckor efter behandling ingår då bedömning görs om ytterligare behandling rekommenderas.


 

Innan behandling

Rekommendation brukar vara att använda någon typ av bedövning (Tapin finns på apoteket) på det stället du ska göra denna behandling då det kan kännas. 30min inplastad innan behandling brukar räcka

Efter behandling

Ej duscha/bada/träna/basta tills skorpan är borta

Avstå från UV-strålning

Använd SPF 50 i 6 månader på den behandlade zonen

Användning av smink och produkter på zonen måste uteslutas tills skorporna är borta

Peta/peela eller avlägsna ej skorporna

Avstå från kontinuerlig exponering av vatten under första veckan

För påskyndade effekt rekommenderas ZINZINO. Det är en företag med produkter inriktade för din kropps insida. Man kollar sina värden genom ett blodtest – stick i fingret, enkelt och snabbt som kan utföras på salongen eller att du själv gör det hemma. Då får man reda på hur cellernas värden är och alla olika kroppsfetter som är livsviktiga för ett hälsosamt liv. Detta görs med ZINZINOS balanstest, därefter börjar man med balansolja för att bygga upp och trappa ner på det som just din kropp behöver.


 

För mer information om Plasma

KLICKA HÄR