LPG/Endermologie®

En behaglig djupgörande massage och överlägsen metod att kroppsskulptera, göra huden spänstigare, minska i omfång, få igång utrensningen/ämnesomsättningen i kroppen, reducera celluliter och ärr, lindrar muskel och ledvärk samt hjälpa kroppen att läkas vid skador.


Bindvävsmassage och vakuumsug gör att lymf- och blodcirkulationen ökar markant, vilket får kroppen att arbeta snabbare, höjer ämnesomsättningen och ger ett önskat resultat. Rekomenderat är att göra 2-3 ggr/veckan, för att utnyttja kroppens aktivitet.

Behandlingen kan göras både estetiskt och medicinskt. Det är en mycket effektiv metod att få din kropp att reagera snabbare, då cirkulationen ökar och detta i sin tur påverkar kroppens läkningsförmåga och ämnesomsättning.

Har du problem med övervikt, lös hud, celluliter, värk i leder och muskler, ärrvävnad, skador i muskler, leder och ligament är detta en superb metod att prova. Kroppen får en extra hjälp att “laga” sig själv och du får ett snabbare resultat.

Behandlingen har funnits i Sverige sedan 1970-talet och används över hela världen dagligdax. Allt för att få det optimalta resultatet för din unika kropp!

För mer info gå in på deras sida här