LPG/Endermologie®

LPG även kallat för Endermologie är en behaglig djupgörande massage och överlägsen metod att kroppsskulptera, göra huden spänstigare, minska i omfång, få igång utrensningen/ämnesomsättningen i kroppen, reducera celluliter och ärr, lindrar muskel och ledvärk samt hjälpa kroppen att läkas vid skador. Behandlingen har funnits i Sverige sedan 1970-talet och används över hela världen dagligt. Allt för att få det optimala resultatet för din kropp.

Bindvävsmassage och vakuumsug gör att lymf- och blodcirkulationen ökar markant, vilket får kroppen att arbeta snabbare, höjer ämnesomsättningen och ger ett önskat resultat. Rekomenderat är att göra 2-3 ggr/veckan, för att utnyttja kroppens aktivitet. Behandlingen kan göras både estetiskt och medicinskt. Det är en mycket effektiv metod att få din kropp att reagera snabbare, då cirkulationen ökar och detta i sin tur påverkar kroppens läkningsförmåga och ämnesomsättning.


Har du problem med övervikt, lös hud, celluliter, värk i leder och muskler, ärrvävnad, skador i muskler, leder och ligament är detta en metod att prova. Kroppen får en extra hjälp att “laga” sig själv och du får ett snabbare resultat. 

För mer info gå in på deras sida HÄR


För påskyndade effekt rekommenderas Zinzino. Det är en företag med produkter inriktade för din kropps insida. Man kollar sina värden genom ett blodtest – stick i fingret, enkelt och snabbt som kan utföras på salongen eller att du själv gör det hemma. Då får man reda på hur cellerna och alla olika kroppsfetter som är livsviktiga för ett hälsosamt liv. Detta görs med ZINZINOS balanstest, därefter börjar man med balansolja för att bygga upp och trappa ner på det som just din kropp behöver.