En behaglig djupgörande massage och överlägsen metod att kroppsskulptera, göra huden spänstigare, minska i omfång, få igång utrensningen/ämnesomsättningen i kroppen, reducera celluliter och ärr, lindrar muskel och ledvärk samt hjälpa kroppen att läkas vid skador.

Bindvävsmassage och vakuumsug gör att lymf- och blodcirkulationen ökar markant, vilket får kroppen att arbeta snabbare, höjer ämnesomsättningen och ger ett önskat resultat. Rekomenderat är att göra 2-3 ggr/veckan, för att utnyttja kroppens aktivitet.

Behandlingen kan göras både estetiskt och medicinskt. Det är en mycket effektiv metod att få din kropp att reagera snabbare, då cirkulationen ökar och detta i sin tur påverkar kroppens läkningsförmåga och ämnesomsättning.

Har du problem med övervikt, lös hud, celluliter, värk i leder och muskler, ärrvävnad, skador i muskler, leder och ligament är detta en superb metod att prova. Kroppen får en extra hjälp att “laga” sig själv och du får ett snabbare resultat.

Behandlingen har funnits i Sverige sedan 1970-talet och används över hela världen dagligdax. Allt för att få det optimalta resultatet för Din unika kropp!

Har du problem med extra depåer på icke uppskattade ställen på din kropp, rekommenderar vi att kombinera LPG med Ultra Cavity för att få ett maximalt resultat. Ultra Cavity innebär att du minskar din fettansamling, och med LPG får du igång förbränningen=du minskar måttmässigt! Detta fungerar för Alla oavsett hur du lever ditt liv.

För mer info gå in på deras sida här