LPG/Endermologie

LPG även kallat för Endermologie är en behaglig djupgörande massage och överlägsen metod att kroppsskulptera, göra huden spänstigare, minska i omfång, få igång utrensningen/ämnesomsättningen i kroppen, reducera celluliter och ärr, lindrar muskel och ledvärk samt hjälpa kroppen att läkas vid skador. Behandlingen har funnits i Sverige sedan 1970-talet och används över hela världen dagligt. Allt för att få det optimala resultatet för din kropp.

Bindvävsmassage och vakuumsug gör att lymf- och blodcirkulationen ökar markant, vilket får kroppen att arbeta snabbare, höjer ämnesomsättningen och ger kroppen ett lyft. Rekommenderat är att göra 2-3 ggr/veckan, för att utnyttja kroppens aktivitet. Behandlingen kan göras både estetiskt och medicinskt. Det är en mycket effektiv metod att få din kropp att reagera snabbare, då cirkulationen ökar och detta i sin tur påverkar kroppens läkningsförmåga och ämnesomsättning.


Beroende på vad för något du vill göra kan man anpassa maskinen efter dig. Du kan t.ex minska lös hud, celluliter, värk/skador i leder/muskler/ligament eller ärrvävnad.


Innan behandling

Undvik att äta större måltider innan

Undvik kolhydrater 2 timmar innan behandling då koppen ska rensas ut lättare

Efter behandling

Undvik kolhydrater 2 timmar efter behandling då kroppen ska rensas ut lättare

Drick mycket vatten då kroppen dräneras på slaggprodukter

Gå en rask promenad eller annan träning efter behandling

För påskyndade effekt rekommenderar vi att använda ZINZINOs balansolja för att få kroppen att fungera optimalt. Produkten är utvecklad av forskare och hjälper till att stödja en snabbare uppbyggnad av huden celler. Läs mer


För mer information om LPG/Endermologie

KLICKA HÄR