LPG/Endermologie

LPG, även kallat för Endermologie är en behaglig djupgörande massage. En överlägsen metod att kroppsskulptera, göra huden spänstigare, minska i omfång, få igång ämnesomsättningen, reducera celluliter och ärr, lindrar muskel och ledvärk samt hjälpa kroppen att läkas vid skador. Behandlingen har funnits i Sverige sedan 1970-talet och används över hela världen.

Bindvävsmassage och vakuumsug gör att lymf- och blodcirkulationen ökar markant, vilket får kroppen att arbeta snabbare, höjer ämnesomsättningen och ger kroppen ett lyft. Rekommenderat är att göra 2-3 ggr/veckan, för att utnyttja kroppens aktivitet. Behandlingen kan göras både estetiskt och medicinskt. Det är en mycket effektiv metod att för att få din kropp att reagera snabbare, då cirkulationen ökar och detta i sin tur påverkar kroppens läkningsförmåga och ämnesomsättning.


Beroende på vad för något du vill göra kan man anpassa maskinen efter dig. Du kan t.ex minska lös hud, celluliter, värk/skador i leder/muskler/ligament eller ärrvävnad.


Innan behandling

Undvik snabba kolhydrater 2 timmar innan behandling

Efter behandling

Undvik snabba kolhydrater 2 timmar efter behandling

Drick mycket vatten då kroppen dräneras på slaggprodukter

Gå en rask promenad eller annan träning efter behandling

För påskyndade effekt rekommenderar vi att använda ZINZINOs balansolja för att få kroppen att fungera optimalt. Produkten är utvecklad av forskare och hjälper till att stödja en snabbare uppbyggnad av huden celler. Läs mer

Rekommenderat att göra en kombinationsbehandling – Med Insculpt, Cryo T-Shock och LPG där vi bygger muskler, tar bort fett, stramar upp huden och dränerar på slagg


För mer information om LPG/Endermologie

KLICKA HÄR