Reparestim HA TD 
Reparestim HA TD® är en steril lösning av högkoncentrerad hyaluronsyra som reparerar, stimulerar och plumpar ut det yttre hudlagret, förbättrar hudens elasticitet och återfuktar den samt återställer hudstrukturen. Hjälper till att reparera ålderstecken, föryngra skadad och mogen hud med fina linjer.

Reparestim HA TD® är särskilt anpassat för personer som har fått en synlig hudpåverkan av rökning, sol och åldrande.

Egenskaper och fördelar med Reparestim HA TD:
• Återställer hudstrukturen
• Förbättrar och stöder vävnadsåterställning
• Förbättrar hudcykeln
• Förbättrar hudens elasticitet och återfuktning
• Erbjuder en kollagenstrukturföryngring
• Har en antioxidanteffekt
• Innehåller inga parabener

Behandling:
1 behandling/vecka, upp till 4 behandlingar i genomsnitt.
Upprepa vid behov.

RelaxSkin TD

Reparestim RelaxSkin TD
Mesobotox / Microbotox är en ny efterfrågad behandling som förbättrar hudkvaliteten.
Behandlingen slappar inte av musklerna, som den klassiska Botox-behandlingen, utan fungerar ytligt och förbättrar hudens spänst samt lyster. Det är mer en hudkvalitetsförbättring jämfört med den klassiska rynkbehandlingen och har avancerande porförminskande egenskaper som ger en fräsch och ungdomlig hud.

Mesobotox / Microbotox-effekterna är inte permanenta och, liksom Botox-injektioner, bör behandlingen upprepas efter 3 månader.

Reparestim RelaxSkin TD® håller huden mer avslappnad och får den att se mjukare ut, återfuktar huden samt samt förbättrar ögonkonturen och reducerar fina linjer.

Rekommenderat är 1 behandling/vecka under 4 till 6 veckor, och kan upprepas två eller tre gånger om året efter behov.

RRS HA Whitening

RRS HA Whitening – skinbooster mot pigmentering för ansikte, nacke och dekolletaget, i synnerhet vid hyperpigmentering, solskador och melasma.
RRS HA Whitening innehåller 3 mg / 3 ml hyaluronsyra med ett komplex av aktiva ingredienser som modulerar processen med melaninsyntesen så att den inte blir för hög.
RRS HA Whitening är anpassat för hud med mycket solskador, eftersom hyaluronsyrans fyllningseffekt i en atrofisk (mkt torr) hud hämmar produktionen av melanocyter (pigment) och därmed överdriven eller abnorm melaninsyntes (kraftigt pigmenterad)
Flera olika hudtillstånd kan behandlas samtidigt med RRS HA Whitening.
RRS HA Whitening är en utmärkt förberedelse för behandling med Easy TCA-peeling för att hämma pigmentering och för att underlätta avlägsnandet av befintlig pigment.
Använd alltid SkinTech Blending Bleaching Cream som stöd och SkinTech Melablock HSP SPF 30 eller 50 för att minska pigmentaktiveringen.
RRS HA Whitening appliceras med hjälp av ”microneedling”; ytliga injektioner i huden.
Behandling:
3-6 behandlingar som kur med 10-14 dagar mellan, kan med fördel göras en Easy TCA peeling efter.
Underhåll:
Repetera kuren efter 6-8 månader eller behandla med enstaka behandlingar var 6:e vecka.
Man bör använda de underhållande produkterna för hemmabruk för att permanent kontrollera hyperpigmentering. Blending Bleaching Cream,
Melablock HSP SPF 30 eller Melablock HSP SPF 50

RRS HA Eyes

RRS HA Eyes – Skinbooster för ögonen
Mot svullnader runt ögonen, reducerar mörka ringar och fina linjer samt förbättrar ögonkonturen.
De aktiva ingredienserna består huvudsakligen av ämnen som hjälper till att dränera vätska, antioxidanter, vitaminer, mineraler och aminosyror som reparerar och fyller ut huden.
Det har även en ”blekande” effekt genom att förhindra pigmentbildning.

1 behandling varje 10-14 dagar, totalt ca 4-6 behandlingar
Repetera gärna kuren efter 6-8 månader

Genom att använda AD Daily Care Eyes ögonserum två gånger dagligen underhålls resultatet och hållbarheten av behandlingen.

XL Hair

XL Hair – speciellt framtagen för hårbotten och ögonbryn. Biorevitaliseringen och bärverkan av Hyaluronsyra (5 mg) assisteras av en särskild biorevitaliseringslösning för behandling av håravfall.
XL Hair innehåller Hyaluronsyra som är känt för sin förmåga vid omstrukturering av den intercellulära matrisen, vilket möjliggör ett mer effektivt och naturligt utbyte mellan celler (hårrotsceller) och matris.

Produkten skall användas på frisk, desinficerad, icke-inflammerad hud.

Känsliga hudtyper kan dra nytta av att applicera en bedövningskräm före behandlingen för hårbotten.

• Eventuella biverkningar; smärta, rodnad, ekchymos, sveda och svullnad, lokal inflammation, som vanligtvis försvinner inom 24 timmar.

RRS HA Cellutrix
jämnar ut hudytan och behandlar celluliter samt mindre fettansamlingar, ex dubbelhaka, käklinje. En speciellt anpassad produkt som används för att mjuka upp och jämna ut hudytan samt behandla celluliter.
• För cellulitbehandling
• mindre fettdepåer
• Kan användas av alla över 18 år