V Soft Lift

V Soft Lift/Trådlyft erbjuder tre tekniker som kan användas tillsammans eller enbart. Vid LIFT techniqueTM använder läkaren patenterade trådar med små hullingar som ger ett omedelbart lyft. Vid GRID techniqueTM används collagen trådar som stimulerar den egna kollagenbildningen och förbättrar hudens kvalité samt ger ett strålande resultat. Vid VOLUME techniqueTM används trådar som ger volym och som även kan kombineras med just en fillers.

Det finns två typer av trådar, släta och kuggade. De släta trådarna ska placeras i ett rutnät-liknande mönster för en hud åtdragande effekt. Kuggade trådar utgör ett stöd som lyfter den slappa huden.

V Soft Lift® möjliggör en lyft- och åtdragningseffekt samt utjämnar rynkor och fina linjer. Genom att placera trådarna på olika nivåer i huden uppnås olika typer av effekter.


 

SMAS-nivå
För att uppnå en tillfällig lyfteffekt sätts tråden in i det ytliga muskulära aponeurotiska systemet (SMAS).

Intradermal nivå
För att uppnå en hudföryngrande effekt sätts de släta trådarna in i underhuden. Förekomsten av främmande kroppsbeskrivning och den mekaniska skadan av kanylen stimulerar produktionen av kollagen. Det förbättrar ämnesomsättningen och blodflödet till det behandlade området, vilket inducerar kollagenneogenes som omger PDO-tråden.

Subdermal nivå
Att sätta in tråden i nivån av fettvävnad, i det subdermala fettfacket, stimulerar naturlig lipolys. Följaktligen minskar antalet adipocyter och dess volym.


 

För mer information om V Soft Lift

KLICKA HÄR