Monas Skönhetsvård AB arbetar endast med de bästa och specifikt utvalda behandlingar och produkter. Behandlingarna och produkterna är välbeprövade, detta för att ge kunden maximalt resultat och njutning.

Salongen erbjuder ett stort utbud av behandlingar; hudföryngrande microneedling, återfuktande Infuzion, kosmetisk tatuering av ex. Ögonbryn med 3-D teknik, välgörande fotvård, rengörande och avslappnande ansiktsbehandlingar, vackra gelénaglar eller gelelack, Permanent borttagning av hår, pigment och kärl, resultatgivande, skulpterande och lyftande maskinella ansikts- och kroppsbehandlingar, samt vacker “solbränna” med solduch.

FRÅGA EFTER PAKETPRIS – DÅ DU VILL GÖRA FLERA OMRÅDEN SAMTIDIGT!

Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips som är anpassade speciellt för dig!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier, någon sjukdom, äter mediciner eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

ÅLDERSGRÄNSER
Är du under 18 år vill vi att en vårdnadshavare gör bokningen per telefon/besök . För vissa behndlingar krävs målsmans skriftliga godkännande.