Behandlingar

Monas Skönhetsvård AB arbetar endast med de bästa och specifikt utvalda behandlingar och produkter som finns på marknaden. Behandlingarna och produkterna är välbeprövade, detta för att ge kunden maximalt resultat och välbehag.


Salongen erbjuder ett stort utbud av behandlingar till exempel hudföryngrande microneedling, återfuktande Infuzion, kosmetisk tatuering av ex. Ögonbryn med 3-D teknik, välgörande fotvård, rengörande och avslappnande ansiktsbehandlingar, vackra gelénaglar eller med gelélack, permanent borttagning av hår, pigment och kärl, resultsatgivande, skulpterande och lyftande maskinella ansikts- och kroppsbehandlingar, samt vacker solbränna med spraytan.

Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips som är anpassade speciellt för dig!

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier, någon sjukdom, äter mediciner eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.


ÅLDERSGRÄNSER
Är du under 18 år vill vi att en vårdnadshavare gör bokningen per telefon/besök. För vissa behandlingar krävs målsmans skriftliga godkännande.