FreeSpot-Pen

FreeSpot-Pen är en pennliknande liten maskin som gör det möjligt att ta bort födelsemärken, leverfläckar, hudflikar, vårtor, åldersfläckar, milier och rynkor. Tekniken bygger på en urladdning av hög spänning med en låg ström som gör att överskottshud och fläckar ombildas till gas via plasmajonisering.

Det känns som ett stick. Behandlingen är snabb och flera områden kan behandlas samtidigt. En skorpa uppstår vanligen och den ska få ramla av själv. Det kan i vissa fall krävas 2-3 behandlingar om det är en kraftigare upphöjnad (Leverfläck). Huden bör inte utsättas för uv-ljus, därav är höst och vinter bästa perioden för behandling.


För påskyndade effekt rekommenderas Zinzino. Det är en företag med produkter inriktade för din kropps insida. Man kollar sina värden genom ett blodtest – stick i fingret, enkelt och snabbt som kan utföras på salongen eller att du själv gör det hemma. Då får man reda på hur cellernas värden är och alla olika kroppsfetter som är livsviktiga för ett hälsosamt liv. Detta görs med ZINZINOS balanstest, därefter börjar man med balansolja för att bygga upp och trappa ner på det som just din kropp behöver.