Makeup

Vi erbjuder allt från en lättare dagmakeup till en mer avancerad festutsmyckning kvällsmakeup samt bröllopsmakeup. Efter makeupen kan du/ni välja att köpa med er produkter hemifrån vårat sminkmärke (jane iredale) eller bara komma in direkt till oss på salongen för att köpa det du söker.

Är ni flera i följet skräddarsyr vi självklart det för er. Det vill säga är det en bröllops tillställning där kanske både bruden, brudgummen och tärnorna behöver makeup. Eller kanske är tjejgänget på väg till en helkväll på staden och unnar sig lite extra lyx, hör av er så skräddarsyr vi just erat paket. Vi har ett samarbete med bröllopskordinator, fotograf, florist och konditor.


 

En bröllops makeup är vid två tillfällen, första gången (ca 4 veckor innan bröllopet) träffas vi för en provsminkning (ca 90min). Andra tillfället är självklart på bröllopsdagen (ca 60min).

Provsminkningen är viktig för att få fram den makeupen som just du önskar till bröllopet. Det är vid det här tillfället som vi får fram det som passar dig, din hudton och din personlighet. Man vill få fram en makeup som lyfter fram dina drag, förstärker din personlighet och självklart en makeup som sitter hela bröllopsdagen. Vid provsminkningen kommer vi även gå igenom vad som kan vara bra att göra med huden dessa veckor innan. Huden är A och O för den perfekta makeupen.

På bröllopsdagen är det viktigt att du känner dig som ditt bästa jag det är även viktigt att känna sig bekväm och kan lita på att makeupen klarar alla tester som en bröllopsdag utsätter den för. Därför är en kraftigare bas, ögon och läppar viktiga och mycket det vi kommer arbeta med för att få fram bästa hållbarheten och drag.

Lösögonfransar ingår men även läppprodukt, då det kan behövas fyllas på under dagen. Ögonbrynsplock ingår vid båda tillfällena, om man vill.


 

Tidsåtgången för en provmakeup är (ca 60 min). Vid provmakeupen kan vi även prata om det är några tärnor som behöver makeupartist eller kanske vill brudgummen även glänsa på foton. Här finns utrymme för den planeringen kanske att det kan komma att behöva fler makeup artister.
Vi kan också stå till tjänst för eventuell tilltugg och bubbel dagen till ära allt efter erat önskemål för skapa den perfekta dagen.

Det sminkmärke vi använder oss utav är jane iredale, ett perfekt märke för alla tillfällen. Kan användas för att täcka till max men också bara ha som en lätt täckning. Produkterna används till alla partier i ansiktet.


 

För mer information om jane iredale

KLICKA HÄR