Makeup

Vi erbjuder allt från en lättare dagmakeup till en mer avancerad festmakeup samt bröllopsmakeup. Sminkmärket kan användas för att täcka till max men också som en lätt täckning. Produkterna används till alla partier i ansiktet.

Är ni flera i följet skräddarsyr vi det så det passar båda partierna. Är det en bröllops tillställning där kanske både bruden, brudgummen och tärnorna behöver makeup. Eller kanske är tjejgänget på väg till en helkväll i staden och unnar sig lite extra lyx.


 

En bröllops makeup är vid två tillfällen, första gången (ca 4 veckor innan bröllopet) träffas vi för en provsminkning (ca 90min). Andra tillfället är på bröllopsdagen (ca 60min).

Provsminkningen är viktig för att få fram den makeupen som just du önskar till bröllopet. Det är vid det här tillfället som vi får fram det som passar dig, din hudton och din personlighet. Man vill få fram en makeup som lyfter fram dina drag, förstärker din personlighet och självklart en makeup som sitter hela bröllopsdagen. Vid provsminkningen kommer vi även gå igenom vad som kan vara bra att göra med huden dessa veckor innan. Huden är A och O för makeupen.

På bröllopsdagen är det viktigt att du känner dig som ditt bästa jag. Det är viktigt att känna sig bekväm och kan lita på att makeupen klarar alla tester som en bröllopsdag utsätter den för. Därför är en kraftigare bas, ögon och läppar viktiga och mycket det vi kommer arbeta med för att få fram bästa hållbarheten och drag.

Läppprodukt får du med dig då det kan behövas fyllas på under dagen. Ögonbrynsplock ingår vid båda tillfällena (om man vill).


 

För mer information om jane iredale

KLICKA HÄR