Cryo T-Shock

För att läsa om våra erbjudanden gå in på bokadirekt

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från Pagani, grundat 1947 i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi, vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, till exempel efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten är skulpturerade, tonade, fastare och slankare. Förutom till kroppen kan maskinen användas till ansiktet, till exempel under ögon mot påsar eller ''dubbelhakan''.

 

 

Cryo T-Shock använder en så kallad termisk chock, vilket innebär en behandling som varieras mellan hypertermi (värme) och kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt. En typisk session varar från 15 - 30 minuter. Fettcellerna dör på ett naturligt sätt när dem utsätts för temperaturer mellan -5 och -8 Celsius. Cryo T-Shock är säkert, det betyder att det inte är en kirurgiskt ingrepp. De enda följderna efter behandlingen är lätt rodnad eller svullnad samt lätt avdomning som kommer tillbaka snabbt. Alla upplever dessa punkter och det är fullt normalt och ej farligt. Det behövs oftast mellan 4-8 behandlingar för att man ska kunna se någon skillnad men redan efter första behandlingen ser 8 av 10 en stor förändring. En kur fettfrysning gör man med 4-8 behandlingar och varannan vecka och en kur med toning kan man göra var 10:onde dag. Detta för kroppen ska omsätta sig och befria sig från alla celler. Vi rekommenderar att fokusera på en kroppsdel i taget för att kroppen inte ska bli överväldigad.


Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen. Behandlingen är permanent men beroende på livsstil, motion, diet och genetik. Om man går upp i vikt så ökar fettcellerna. Behandlingen fryser bort fettet till skillnad från bantning där man reducerar fettinnehållet. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin. Man kan därmed känna sig väldigt kissnödig efter fettbehandling av magen. Efter behandling rekommenderas även ett träningspass på 30-60 minuter för att hjälpa kroppens metaboliska elimineringsprocesser. 


Fördelar

Används över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud
Icke-kirurgisk & smärtfri
Inga farliga kemikalier
Ökar cirkulationen
Lindrar muskelinflammation
Stimulerar kollagen & hudens elasticitet
Synliga resultat oftast efter första sessionen
Testad i stor utsträckning i Europa och USA


Man skall ej göra Cryo T-Shock om man

Är gravid
Är under 15 år
Lider av en njursjukdom
Genomgår en njurdialys eller kemoterapi
Om du har diabetes
Eller har kraftiga åderbråck

Förutom Cryo T-Shock maskinen används massagepistolen för att öka cirkulationen, hjälpa till att lindra träningsvärk och stelhet, förbättra rörligheten, snabbar på uppvärmning och återhämtning.

För att läsa mer om Cryo gå in på deras hemsida här