Hälsosatsning 8 månader

Vi har nu en ny tjänst på salongen där vi satsar på dig och ditt mående, för att få bäst resultat. Det gäller att börja inifrån? Hälsosatsning 8 månader med funktionsnäring

I över 3 års tid har vi arbetat med att kombinera våra skönhetsbehandlingar med rena och naturliga näringstillskott. Utöver synlig och upplevd effekt så mäts resultatet genom torrblodstester. Cellernas struktur mjuknar, brister i kroppen tonas ut så att kroppen börjar normalisera sig. Även ditt näringsupptag förbättras vilket ofta ger en upplevd effekt på olika sätt. Exempelvis har vi kunder som känner sig piggare, är mindre sjuk, har mjukare och mer återfuktad hud, mer fungerande mage, bättre blodvärden som blodtryck och kolesterol, och en allmänt mer välmående känsla – även om dessa endast är obevisade kundupplevelser.

Testerna talar sitt tydliga språk, 95% har brister som normaliseras inom dessa 8 månader med hjälp av denna ingående hälsosatsning. I behandlingen Ingår en konsultation där vi går igenom processen för 8 månader fram, 2 provtagningar med testgenomgång, flera näringstillskott, samt uppföljning.


Vetenskapligt bevisade hälsoeffekter enligt EFSA. Läs mer.