Make-up

Vi erbjuder allt från en lättare dagmakeup till en mer avancerad festutsmyckning kvällsmakeup samt bröllopsmakeup. Efter makeupen kan du/ni välja att köpa med er produkter hemifrån vårat sminkmärke (Jane Iredale) eller bara komma in direkt till oss på salongen för att köpa just det du söker.

Är ni flera i följet skräddarsyr vi självklart det för er! Det vill säga är det en bröllops tillställning där kanske både bruden, brudgummen och tärnorna behöver makeup. Eller kanske är tjejgänget på väg till en helkväll på staden och unnar sig lite extra lyx, hör av er så skräddarsyr vi just erat paket.

Vi jobbar med skönhet, drag, trender och stil, för att passa just dig!

Vid alla makeupbehandlingar ges konsultation och råd kostnadsfritt!


 

Vid bröllopsmakeupen träffas vi vid två tillfällen, första gången (ca 4 veckor innan) träffas vi för konsultation och provsminkning. Andra tillfället är självklart på bröllopsdagen. Konsultatationen och provsminkningen är viktigt för att få fram den absoluta perfekta makeupen till bröllopet. Det är vid det här tillfället som vi får fram makeupen som passar just dig, din hy och din personlighet. Vi vill få fram en makeup som lyfter fram dina drag, förstärker din personlighet, lyfter fram vissa partier och självklart en makeup som sitter hela bröllopsdagen. På bröllopsdagen är det viktigt att du känner dig som ditt bästa jag det är även viktigt att känna sig bekväm och kan lita på att makeupen klarar alla tester som en bröllopsdag utsätter makeupen för. Därför är en kraftigare bas viktigt och mycket den vi kommer arbeta med för att få fram bästa contouring och textur. Vilket kommer framför allt göra makeupen hållbar hela bröllopsdagen men även göra sig bäst på foton. Vi kommer självkart arbeta med ÖGONMAKEUP – Lösögofransar ingår, LÄPPMAKEUP – kommer även få med dig läpp produkten för att kunna fylla på själv vid behov och BRYN – ögonbrynsplock ingår vid båda tillfällerna.

Vid konsultation kommer vi även gå igenom vad som kan vara bra att göra med hyn dessa veckor innan. Hyn är A och O för den perfekta makeupen.

Andra tillfället är på självaste bröllopet och då lägger vi makeupen som vi förberett för att minska stressen på den stora dagen.


 

Tidsåtgången för en provmakeup är ca 60 min. Vid provmakeupen kan vi även prata om det är några tärnor som behöver makeupartist eller kanske vill brudgummen även glänsa på foton. Här finns utrymme för den planeringen kanske att det kan komma att behöva fler makeup artister.
Vi kan också stå till tjänst för eventuell tilltugg och bubbel dagen till ära allt efter erat önskemål för skapa den perfekta dagen.

Monas Skönhetsvård AB kan fakturera er hela kostnaden, så ni slipper tänka på det under er stora dag. Vi är flexibla och kan ta oss till dig på din stora dag, detta för att du skall känna dig lugn och avslappnad på din bröllopsdag.

Det sminkmärke vi använder oss utav är Jane Iredale, ett perfekt märke för alla tillfällen. Kan användas för att täcka till max men också bara ha som en lätt täckning. Produkterna används till alla partier i ansiktet. För att läsa mer om Jane Iredale KLICKA HÄR

Du är välkommen att kontakta oss för mer information, gärna via e-post info@monasskonhetsvard.se