Peel2Glow

Peel – Peel-ampullen är en syrabaserad exfoliering som tar bort döda hudceller och ökar hudens förmåga att ta emot ämnena som finns i Glow-ampullen.

Glow – Glow-ampullen innehåller en koncentration av ett stort antal aktiva ingredienser för att behandla specifika hudvårdsproblem. Den återställer hudens naturliga lyster och slätar ut fina linjer samt rynkor och ger den ett hälsosamt, skinande och strålande utseende.


PEEL:

Exfolierar det yttersta lagret på huden och förbättrar dess struktur samt utseende.

Ingredienser:
Vatten, Glykolsyra, Ammoniumhydroxid, Natrium Laurylsulfat, Trietanolamin, Mandelsyra, Maleinsyra, Hydroxipropylcellulosa

Hur fungerar det?
Glykolsyra är en AHA-syra som är framtagen från sockerrör. Genom sin mindre molekylstorlek, tränger glykolsyra lätt ner i huden. Det minskar sammanhållningen av de döda hudcellerna i överhuden, vilket gör att huden börjar flagna.

Mandelsyra är en aromatiskt AHA-syra som är framtagen från mandel. Dess större molekylstorlek gör det möjligt för mandelsyra att tränga långsammare in i huden, vilket gör det väldigt skönt och lämpligt för alla hudtyper; inklusive de mest känsliga hudtyperna.

Mandelsyra accelererar hudflagningen och är också behjälplig för hud med akne.


GLOW:

Förbättrar hudfärgen och håller huden i god form.

Ingredienser:
Propylenglykol, Glycerin, Vatten, PEG-35-castorolja, 3-0-etylaskorbinsyra, Retinylpalmitat, Tokoferylacetat, Parfym

Hur fungerar det?

Propylenglykol: Den har fuktgivande egenskaper som motverkar torrhet och återställer hudens elasticitet.

Glycerin: Återställer och håller huden fuktig, samtidigt som den förbättrar elasticiteten och motverkar torr hud.

Vitamin C: Har höga antioxidantegenskaper och blekande effekt. Det tar bort fria radikaler och förhindrar försämring i kosmetika.

Vitamin A: Fungerar som en antioxidant som hjälper till att skydda huden från fria radikaler och ålderstecken.

Vitamin E: Är ett fettlösligt vitamin med starka antioxidantegenskaper som tros vara viktigt för att skydda celler från oxidativ stress. Dess antioxidantförmåga är effektivt för att skydda huden mot solexponering.

Tokoferylacetat: Är en viktig fettlöslig antioxidant, som minskar produktionen av prostaglandiner; som är ett hormonliknande ämne som skapar inflammation.


En förpackning innehåller:

2 Ampuller innehållande 1,5 ml vardera